Recapitularea duminicală, precum și luni minuscule goluri

încântate luni!

Să facem o recapitulare rapidă de ieri …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Masca de față pentru a alerga sau a merge în exterior sfaturi
Idei de mască de față pentru a alerga sau a merge afară în timpul focarului de coronavirus. Trebuie să purtați o tranzacție cu masca, precum și cele mai bune opțiuni pentru alergători.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători
04:31

Trăi
00:00
08:21
07:15

Am făcut 9 mile, precum și am folosit centura de combustibil în loc să -mi iau mâna. Instructorul Steve crede că aruncă echilibrul. Am folosit să folosesc această centură de combustibil pentru toate alergările lungi până am primit mâna. Nu mi -a plăcut, deoarece este atât de greu, însă am umplut doar 2 sticle, precum și a fost minunat!

Post-run: am alimentat cu o clătită cu banane, precum și o clătită cu ciocolată. Am primit chipsuri mini-cocoate săptămâna aceasta, precum și le-am pus în orice (ca gura mea …)

Apoi, m -am îndreptat spre mama mea, unde am fost întâmpinat cu tamale.

Pe metoda de peste, îmi trimit textul mami componentele pentru creveții lui Jenna, precum și caserola de orez, așa că am putea să o facem la cină …

Pan Dulce pentru desert …

Apoi, ne -am îndreptat spre casă unde am stat la fel de târziu, bucurându -mă de gospodinele autentice din New Jersey. Sunt dependent. <- Dar, nu am mâncat nimic în timp ce mă bucuram, pentru a mă asigura că este puțin succes pentru mine De când am alergat sâmbătă, precum și duminică, mă duc astăzi ca o zi de odihnă de la alergare - cu toate acestea se simte ciudat pentru corpul meu. Iată planul meu pentru săptămână: Luni - Plimbare, întindeți -vă Marți - Speed ​​Work Miercuri - Stamina / Yoga Joi - Tempo In Florida: Vineri - Simplu 4 Sâmbătă- LR <- Nu sunt sigur care sunt planurile familiei, așa că nu sunt sigur dacă voi avea 3 ore de alergat. Duminică - odihnă. Plec în Florida joi seară, precum și revin luni. Deci, am multe de făcut înainte de atunci! AAAAND Sper că Isaac a dispărut atunci?!?!?!?! Luni mini-goluri pentru 27/08/2012: Scândură pe zi, mergi pe zi Ungeți dinții la 20:00 Nu lăsați e -mailurile să se stivuiască Întrebare: Ce sunteți mini-jocuri pentru această săptămână? Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018 Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018 Cele mai bune rulări, precum și articole de podcast pe blogul rețetelor din aprilie. Cele mai bune idei pe videoclipul Boston Marathon, precum și 3 recepții componente Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de dimineață într -o zi de odihnă de la alergare. Ce fac, ce mănânc într -o zi de odihnă, precum și alte BTS pentru nici o zi de alergare Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete! Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete! Exact cât de mulți kilometri am alergat anul acesta. Cele mai bune curse, precum și idei de rulare, toate într -o singură postare! Inspectați numărul general de mile, precum și Calo Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -o zi - pentru alergători Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de orice am mâncat cândva mic dejun, prânz, cină, precum și gustări. la care se adauga Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare OFoaie de lucru pentru setarea obiectivelor lunare, fără planuri CTOBER Obiective lunare pentru alergare, precum și fitness. Golul principal, obiectivul lunar, precum și obiectivele minuscule stabilite pe săptămână. Obiective de imprimare gratuite luna PL Rezultatele Surf City Half Marathon, precum și recapitularea Rezultatele Surf City Half Marathon, precum și recapitularea Surf City Marathon, precum și rezultatele Half Marathon, precum și recapitularea. poze, precum și distracție de la jumătatea maratonului alergând în Huntington Beach ⚡ de Sharereaholic .

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.