Sugestii de duș pentru alergători

Aceasta este o publicație sponsorizată scrisă de mine în numele Vagisil. Toate opiniile sunt 100% ale mele.

Salut! Astăzi lucrez cu Vagisil pentru a împărtăși câteva sugestii pentru a -ți menține corpul sănătos, precum și echilibrat după antrenamente sau alergări. Dacă sunteți dependent de a lucra sau de a alerga, cel mai probabil sunteți transpirat de mai multe ori pe săptămână. Asta e bine!!
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 6
Ziua antrenamentului maraton 6. Actualizarea blogului.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 19 secunde

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
01:19

Dar, am înțeles că câțiva dintre voi care aleargă după instituție sau lucrul iau mult mai mult de un duș pe zi, precum și care pot provoca probleme cu pielea sau alte probleme. Deci, să discutăm despre câteva sugestii de duș pentru alergători …

1. părul de fitness rulat:

Aceasta este cea mai semnificativă nemulțumire pentru mulți alergători – „Părul meu devine foarte transpirat la fel de bine ca și eu să -l spăl zilnic!”

Dar cu toții ni s -a spus încă o dată, precum și încă o dată că nu suntem de așteptat să ne spălăm părul zilnic, deoarece dacă faceți, este o frustrare semnificativă pentru gospodăria dvs., precum și instructorul de clasa a II -a, precum și cerul va fi și toamna După cum toată lumea va înțelege, a fost de când vă spălați părul în fiecare zi. metodă de plecare.

Cum să preveniți să vă spălați părul în fiecare zi:

– Puneți -o într -o metodă care rămâne pusă, precum și nu adună transpirație suplimentară din umeri. Acest lucru depinde de părul tău, așa că încearcă câteva metode diferite până când descoperi ce funcționează pentru tine. Înscrieți -vă orice tip de păr care se va bloca la tranzacția dvs. sau cu gâtul.

– Lasă -ți puțin spațiu pe cap pentru ca transpirația să iasă. Nu faceți o coadă de ponei foarte strânsă sau o chiflă care vă este lipită de cap. Utilizați o bandă de cauciuc puternică pentru a vă menține părul, totuși, împingeți -l, precum și trageți un pic baza de ponei pentru a -l slăbi de pe cap.

– Când ați terminat de alergat, luați -o, precum și dab orice tip de transpirație suplimentară. Apoi, puneți -l într -o șapcă în timp ce faceți duș.

– În afara dușului uscați orice tip de zone umede din nou. Lăsați -l să se usuce complet, precum și utilizează șampon uscat. stil ca de obicei.

Recunosc că este posibil să nu funcționeze timp de 12 mile în Florida în iunie, însă acest lucru poate funcționa pentru alergări mai scurte, precum și mult mai frecvent în timpul iernii. Cu toate acestea, dacă sunteți o femeie 100% „spălați -vă părul de zi cu zi”, încercați -o atunci când cu aceste sugestii, precum și vedeți dacă funcționează. Acum că mi -am dat seama ce funcționează pentru părul meu, este mult mai simplu să evit câteva zile pe săptămână.

2. Utilizați o rufe moderată pentru corp – precum și o rufe speciale pentru zonele sensibile.

Dacă alergați, transpirați, plasați pe protecția solară, precum și alunecarea corpului, faceți o duș tot timpul, puteți să vă gândiți la o rufe de corp care să fie simplă pe pielea dvs., precum și să o iritați sau să o uscați afară.

Purtarea de îmbrăcăminte necorespunzătoare sau de îmbrăcăminte strânse (ahem, pantaloni scurți) poate promova acumularea nedorită de umezeală care poate încurca echilibrul pH-ului în vagin-cauza nr. 1 a infecțiilor cu drojdii, BV, precum și alte iritații. Vagisil este special formulat pentru a fi echilibrat de pH, precum și blând pentru a menține acea zonă a corpului tău sănătos.

În afară de aceasta, utilizarea unei îmbrăcăminte sau a îmbrăcămintei strânse (ahem, pantaloni scurți) poate promova acumularea nedorită de umezeală care poate perturba echilibrul pH-ului în vagin-cauza #1 a infecțiilor cu drojdii, BV, precum și alte iritații . Oricât de sincer, orice vă poate arunca echilibrul de ph, cum ar fi alergarea, antrenamentul, sarcina, perioada dvs. … chiar și sex! Acesta este motivul pentru care poate fi un concept excelent pentru a folosi rufele de echilibru theph în timp ce sunteți la duș pe deasupra oricărui tip de alte produse de duș specializate pe care le utilizați pentru a vă aduce echilibru în viața voastră.

Spălătoria PH vagisil este singura rufe cu lacrebiotic care este dovedit clinic pentru a ajuta femeile să păstreze un pH sănătos să se simtă pozitiv, precum și să curețe toată ziua. Este conceput pentru a curăța, a proteja, precum și pentru a păstra sănătatea și starea de bine a numeroaselor zone intime. Pielea din jurul zonei tale feminine este cea mai sensibilă, precum și cea mai delicată parte a corpului tău și are de fapt glandele sudoripare speciale care sunt diferite de cele găsite în multe alte regiuni ale corpului tău. N-am avut nici o idee!

Sfat: dacă aveți arsuri de chafe pe alte părți ale corpului dvs., poate doriți să vă gândiți să le spălați cu un săpun necentuat pentru a reduce înțepăturile. Păstrarea dușului pe partea mai rece poate ajuta și reduceri de calmare, însă nu mă ocup de asta pentru asta!

3. Inspectați -vă picioarele:

Acum, că sunt bune, precum și curate (post duș), inspectați-vă picioarele pentru blistere, cană și unghii în creștere sau învinețite.

Este esențial să vă mențineți unghiile de la vârful degetelor, precum și chiar să vă ajutați să le împiedicați să lovească continuu partea din față a pantofilor de alergare, precum și, în cele din urmă, să devină negru, precum și chiar să cadă!

Dacă vă capturați degetul de la unghii în jurul unghiei, precum și doare pe o parte, care poate fi indicația unuiUnghia ingrown începând să sape în piele. Asigurați -vă că este tăiat, precum și nu creșteți în pielea voastră. Puteți să -l înmuiați, precum și să încercați să slăbiți unghia, precum și să o motivați să crească direct sau să facă ceea ce fac, precum și să văd un profesionist.

Dacă primiți întotdeauna un blister într -o anumită zonă, gândiți -vă să vă modificați șosetele sau pantofii. Nu alegeți -o, cu toate acestea, eliminați presiunea, dacă este necesar, precum și lăsați -o să se vindece.

Nu vă spălați picioarele în jos până la os – unele calusuri sau pete brute pot să vă protejeze picioarele de a obține blistere, precum și de a face pielea la fel de moale, precum și de gol vă poate oferi probleme. Acesta este motivul pentru care este esențial să vă înțelegeți corpul.

Faceți un cap rapid în picioare, inspectați când sau de două ori pe săptămână, precum și inspectați pentru orice tip de reapariție, roșeață sau iritații ale pielii.

4. Sfat bonus: mâncați în 30-60 de minute după o alergare, însă nu mâncați la duș.

Sandwich -urile soggy nu sunt bueno. (Nu întrebați exact cum știu.)

Întrebare: Cântați la duș?

Dacă afirmați nu, atunci presupun că nu cântați deloc …

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

sugestii autentice pentru a -și face prieteni noi

sugestii autentice pentru a -și face prieteni noi

Sugestii pentru a -și face prieteni noi ca adulți. Exact cum să satisfaceți oameni noi, precum și prietenii în anii 20, 30 de ani, precum și 40 de ani. Rulează mâncați repetare vid

Durere de picior pentru alergători – Sugestii și resurse pentru accidentări de antrenament

Durere de picior pentru alergători – Sugestii și resurse pentru accidentări de antrenament

cele mai fine site -uri, precum și informații deasupra durerii de picior pentru alergători. Durerea la picior de rulare poate fi tendinită sau o fractură de tensiune. CH

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de orice am mâncat cândva mic dejun, prânz, cină, precum și gustări. la care se adauga

Calendarul februarie pentru alergători cu sfaturi mai rapide

Calendarul februarie pentru alergători cu sfaturi mai rapide

Calendar imprimat total gratuit pentru alergători. Rularea sugestiilor pentru a obține mai rapid în februarie 2020. Calendar de antrenament PDF pentru a planifica rulările, precum și

Coronavirus pentru alergători – ce trebuie să știți

Coronavirus pentru alergători – ce trebuie să știți

Informații despre coronavirus pentru alergători. Puteți rula în timpul focarului Covid19. listarea maratoanelor anulate sau întârziate d

5 sugestii simple pentru întindere după o alergare

5 sugestii simple pentru întindere după o alergare

Exact cum să te întinzi după o alergare. 5 sugestii pentru a începe să se întindă pentru alergători. Exact cât de frecvent, precum și exact cât timp ar trebui să te strechezi, precum și E

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.