Dar albinele?!

Bună! Spuneți -vă tuturor pentru ideile despre ce trebuie să fac despre hainele mele de alergare transpirate, precum și dacă trebuie să obțin două hampre sau ce.

Unii oameni au un obstacol cu ​​mai multe compartimente (am mers să caut unul la Target, precum și la bunuri de casă, fără noroc, așa că poate fi nevoit să -l iau online). Altcineva a spus că își atârnă hainele transpirate de marginea împiedicării pentru o perioadă până la aruncarea tuturor metodei. Puteți consulta comentariile despre această publicație pentru mai multe sugestii.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky, precum și episodul din iulie 2018 despre Conan O’Brien, precum și Ducesa de York Fergie. Lucruri fascinante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Anunțul de știri potrivit căruia emisiunea va fi anulată total (ori a fost schimbat puțin în ultima vreme, însă acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
07:26

Acesta are 3 secțiuni … Cred că pentru a rula haine, haine „obișnuite”, precum și alte lucruri care au nevoie de spălare?

Amintiți -vă exact cum am subliniat că există un stup de albine care a apărut pe neașteptate în arborele de avocado al părinților mei?!

Chiar dacă toată lumea și -a dorit destul de mult, gospodăria mea își dă seama că albinele sunt cruciale pentru mediu.
Simt că acesta este un fel de amuzant sau întâmplător cel puțin, deoarece nu fac o mulțime de mexicani aleatori (eu însumi) lobby pentru drepturile de albine.

Cu toate acestea, de câțiva ani, fratele meu a subliniat albinele moarte chiar aici, precum și acolo. Așa că am vorbit cu adevărat despre asta de câteva ori că se pare că albinele mor.

Am verificat despre asta, precum și am auzit câteva știri care au vorbit despre „probleme de albine”.

Practic, fără albine, secțiunea de creare a supermarket -ului sau a pieței fermierilor regionali nu ar exista. Albinele sunt cruciale pentru agricultură.

Când părinții mei au descoperit stupul din curte, știau că vor chema un apicultor care să -l ia undeva unde ar putea să stea la fel de bine, precum și să -și trăiască micuța albină.

Din păcate, se dovedește că acestea erau albine africane. Un apicultor s -a referit la eliminarea lor, precum și le -a spus părinților mei că aceste fiare sunt extrem de agresive, precum și ar putea asalta o persoană sau câini.

Nu înțeleg exact ce a făcut pentru a scăpa de ei, însă toată lumea a fost încurajată să stea în afara zonei timp de 5 ore, precum și să țină câinii departe de zonă timp de cinci ore.

Cu toate acestea, a oferit adevărul că gospodăria mea trăiește acolo, precum și toți vecinii noștri au câini, precum și există o instituție doar ideală pe stradă, este cu adevărat înfricoșător să credem că ar exista albine agresive ca asta în jurul oamenilor, precum și animale de companie.

Bee-Curious? Chiar aici sunt câteva informații …

Studiați exact cum pesticidele sărace pentru albine cu ajutorul alertelor științifice

Omul cerințe albine pentru a -l face cu ajutorul elitei zilnic

(Nataliedee.com)

Circumstanța albinei mi -a amintit că trebuie să mă descurc mai repede, deoarece mă înțeapă mereu în ultima vreme, precum și, dacă aș putea să fug de ei, nu m -ar mușca!

Azi dimineață am alergat 5 mile. Apoi am făcut pași de 10 x 100 de metri. Am încercat să -mi canalizez interiorul Usain Bolt … Cu toate acestea, în loc de un fulger, eram mult mai mult ca tunetul lent, plin de picături de ploaie.

Pentru a alerga sute de metri, tocmai mi -am oprit bucurarea tocmai la 5 mile, precum și apoi am alergat primele sute, urmărind locul unde am început, precum și am oprit. Apoi am folosit să merg la puncte de recomandare pentru restul alergării.

Între pași, mi -am dat poate 10 până la 20 de secunde pentru a -mi respira, așa cum am făcut -o din nou.

Micul dejun cu un sandwich fantastic de bagel. De obicei, nu fac astfel de mese apetisante dimineața, însă am simțit că unele dintre ingrediente urmau să meargă sărac la fel de bine, așa cum a trebuit să le folosesc.

Așa că am un pic de fantezie cu asta …

Există atât de multe gustări Sriracha, precum și mâncare pe piață acum! Am identificat trucii Sriracha la cămară.

Am încercat aseară această geantă din floricele Sriracha. A fost un impuls de când îmi era foame. S-a întâmplat.

Am făcut floricele Sriracha la casă cu ceva timp în urmă, precum și asta a fost destul de grozav! Fresher este mai bun !!

Actualizare dificultăți de yoga de 30 de zile

Bine, trebuie să mărturisesc că am ratat yoga ieri de când am ieșit la cină, precum și nu m -am ridicat acasă până la incredibil de târziu.
Chiar prima săptămână am făcut -o dimineața ideal după ce am alergat. Cu toate acestea, săptămâna trecută am făcut -o seara pentru a mă ajuta să cobor.

De când am ratat -o ieri, am făcut -o ideală după alergarea mea de azi. O mică parte din mine este încântată că am trecut de listarea mea pentru a face ziuaCred că mă bucur cu adevărat să o fac seara. Mă simt atât de calm după ce este mult mai ușor să mă așez, precum și să dau cu piciorul înapoi în timp ce mă bucur de Jocurile Olimpice.

Vorbind despre asta – am fost atât de agitată astăzi că nu am niciun concept ce s -a întâmplat la Rio !!

Trebuie să mă prind. vorbim mai târziu!

Întrebare: Vă aflați în totalitate când o albină se apropie de tine?

Trimite -mi cartea de lucru

3Save

Împărtășirea este grijulie!

3
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare

Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare

Obiective lunare pentru alergare, precum și fitness. Golul principal, obiectivul lunar, precum și obiectivele minuscule stabilite pe săptămână. Obiective de imprimare gratuite luna PL

Coronavirus pentru alergători – ce trebuie să știți

Coronavirus pentru alergători – ce trebuie să știți

Informații despre coronavirus pentru alergători. Puteți rula în timpul focarului Covid19. listarea maratoanelor anulate sau amânate d

Durere de picior pentru alergători – Idei și resurse pentru accidentări de antrenament

Durere de picior pentru alergători – Idei și resurse pentru accidentări de antrenament

Cele mai bune site -uri, precum și informații din partea de sus a durerii pentru alergători. Durerea la picior de rulare poate fi tendinită sau o fractură de anxietate. CH

Ce indică anularea Boston Marathon pentru rularea – Podcast 125

Ce indică anularea Boston Marathon pentru rularea – Podcast 125

Exact modul în care Boston Marathon a anulat impact asupra tuturor alergătorilor în 2020. Cursa dvs. va fi virtuală? Îmbrăcând ziua mea lungă, precum și Bo

Trebuie să faceți exerciții fizice atunci când este bolnav, precum și alte întrebări și întrebări de la Instagram Stories

Trebuie să faceți exerciții fizice atunci când este bolnav, precum și alte întrebări și întrebări de la Instagram Stories

Trebuie să alergi în timp ce bolnavi? Vă faceți blog ca job cu normă întreagă? Ai condus maratonul din Boston? Houston Marathon? Taperi

purtând o mască de față în timp ce alergați afară

purtând o mască de față în timp ce alergați afară

Masca de față pentru a alerga sau a merge afară în timpul focarului de coronavirus. Ghiduri pentru purtarea unei mască de la CDC. idei despre be

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.