Ciclism anabolic și constant AAS Utilizare: Partea 1

de Mike Arnold

Progresia medicamentelor utilizate în retrospectivă

Ciclism vs. Utilizare constantă. Acest subiect a sfârșit prin a fi destul de proeminent în ultimii 10 ani, la fel de mult, precum și mult mai mulți BB își pun întrebarea … „Ce este nevoie de mare?” Cu o cantitate uimitoare de informații conflictuale care circulă în jurul web -ului cu privire la funcția medicamentelor utilizate în culturism, acest lucru nu este surprinzător. Într -adevăr, răspunsul la această preocupare nu este la fel de alb -negru ca unii oameni fac să fie. Cu obiective personale, genetica, circumstanțele de viață, precum și principiile de muncă, toate jucând o funcție în capacitatea unui BBR de a crește, precum și pentru a păstra țesutul de masă muscular, adoptarea unui cadru cu minte îngustă pe acest subiect poate duce la o cale mai puțin decât perfectă . Vom aborda câteva dintre elementele de mai sus în scurt timp, cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, unii pot descoperi că este util să ia un minut, precum și să ne prezentăm din istoria medicamentelor utilizate în sportul nostru; în special metodele, precum și sistemele de credințe ale generațiilor anterioare. Pe măsură ce contrastul dintre diferitele generații devine evident, în mod ideal, vizitatorul va fi oferit cu un punct de vedere proaspăt, dar mai clar, în timp ce caută răspunsul la această preocupare în propria călătorie a lui BB.

De la început, au existat întotdeauna BB -uri care au împins plicul, selectând să se despartă de tradițiile zilei lor, precum și să meargă după o cale mult mai vigilentă în ceea ce privește aplicarea medicamentelor. Totuși, fiecare perioadă de timp a fost marcată de un set de orientări tipic acceptate, care au asistat tipul de steroizi utilizați pentru majoritatea indivizilor în acea perioadă. Timp de zeci de ani, conceptul de ciclism (o metodă în care BB’RS administrează steroizi pentru o perioadă de timp predeterminată, respectă de un anumit timp, de obicei egală, de timp) a fost folosit de practic toate BB’rs, atât amatori, cât și experți deopotrivă. Ciclismul a fost văzut ca o parte integrantă, precum și o parte necesară a subculturii de steroizi. Aceasta a continuat toată metoda cu anii 80, precum și până la începutul anilor 90. În evaluarea literaturii zilei, vedem acest sentiment răsunat de regretatul Dan Duchaine (un bine înțeles, precum și extrem de respectat steroid guru) în publicațiile sale mereu populare, cum ar fi manualul de steroizi subterane. Nu a fost recunoscut ca unul pentru a fi moderat în abordarea sa, Dan a fost responsabil pentru că a pus la punct numeroase metode mult mai extreme din BB’ing, totuși, în aproape toate recomandările sale, a sugerat utilizarea steroizilor în „cicluri”.

Pe măsură ce ne -am făcut metoda în anii 90, am asistat la o creștere accentuată a dozelor folosite, precum și la durata BB -urilor a rămas pe droguri. Totuși, mulți BB -uri, inclusiv profesioniști, ar lua timp liber în diferite puncte pe tot parcursul anului. În timp ce perioada liberă poate fi diminuat membrul familiei până la timpul petrecut, credința că cel puțin o perioadă lungă de timp a fost necesară la achiziție pentru a permite organismului să se detoxifieze, precum și pentru ca markerii de sănătate și wellness să revină la normal , a fost ușor acceptat și urmat. Chiar și astăzi, numeroasele Pro BB continuă să-și facă timp liber în funcție de nevoile lor, verificările medicale fiind o parte de rutină a rutinei lor. Adesea, utilizarea lor se bazează în jurul aparițiilor la concurs, precum și, prin urmare, acei BB’R -uri care fac mai multe spectacole pe tot parcursul anului sunt, în mod necesar, vor rămâne în continuare pentru o perioadă mai mare de timp, în timp ce cei care susțin doar pe an sau mai puțin Nu aveți nicio cerință să păstrați un program atât de extins pe PED. Aruncând o privire asupra progresiei medicamentelor utilizate în ultimii 50 de ani, este incontestabil faptul că a existat un model către o utilizare mult mai extremă.

O modificare a perspectivei

Sunt de credință puternică că unul dintre motivele principale pentru care vedem un număr atât de mare de persoane de agrement care selectează să rămână pe durată de lungă durată este din cauza pierderii de îngrijorare în ceea ce privește AAS, precum și efectele secundare potențiale ale acestora. În urmă cu aproximativ 20 de ani, principalul instrument de motivație utilizat pentru a descuraja indivizii de la AAS utilizați a fost frica. Cu toate acestea, acest efort bazat pe frică nu a fost cultivat dintr-o evaluare veridică a steroizilor, precum și efectele secundare ale acestora, totuși, s-a bazat pe dezinformare în efortul de a îndepărta oamenii de aceste medicamente. Nu a fost neobișnuit ca programele academice la nivel școlar să picteze steroizi ca droguri de moarte, în care era inevitabil ca individul să-și piardă viața sau să experimenteze efecte secundare serioase/în pericol. De ceva timp, s -a declarat chiar că steroizii nu au făcut nimic pentru a dezvolta țesutul de masă musculară sau pentru a stimula performanța la sportivi. Dispozitivul de propagandă a fost în plină desfășurare în momentul în care Lyle Alzado a murit, cu sistemul academic, mass -media, precum și chiar unii din cartierul medical care proclamă că steroizii au fost cauza creierului Alzado CANCER.

Cu toate acestea, așa cum a arătat istoria, atunci când contează este pierdut, este dificil de redobândit. Cu astfel de informații nerecunoscute, oferite din aceste surse, precum și cu puține locații pentru a merge la cumpărare pentru a obține adevărul, o mare parte din informațiile predate de teze organizații au fost puse la îndoială și/sau respinse de populația țintă. Din păcate, acest lucru a inclus frecvent acele lucruri care au fost adevărate. Pe măsură ce anii au trecut, precum și steroidul care utilizează cartierul au crescut, înțelegerea noastră a acestor medicamente, precum și impactul lor secundar au crescut, atât cercetătorii medicali, cât și dovezi anecdotice contribuind la această bază de înțelegere în continuă expansiune. Oricât de mulțumit mi -a făcut să văd steroizi reprezentate într -o lumină mult mai echilibrată, se pare că câteva dintre generația de astăzi au plecat la fel de departe în cealaltă direcție, respingând steroizi respectul pe care îl merită. Acest lucru este tulburător, cu condiția ca aceste medicamente să fie abuzate, pot duce la efecte secundare majore, inclusiv la moarte. În același mod, dacă aceste medicamente sunt utilizate în mod responsabil, precum și în funcție de o determinare a sănătății, probleme majore pot fi evitate în cea mai mare parte.

Un alt motiv uriaș pe care îl vedem atât de numeroși BB selectați pentru a rămâne pe medicamente de lungă durată este influența internetului. În niciun alt moment al istoriei nu am avut capacitatea de a ajunge la un număr atât de mare de oameni într -o perioadă atât de scurtă de timp. Atunci când informațiile diseminate sunt precise și utile, este binecuvântarea, însă atunci când este inexactă, precum și dăunătoare, este un blestem. În mod ironic, împreună cu această capacitate mai mare de a influența oamenii vin o lipsă totală de responsabilitate. Pre-internet, dacă ai sperat cu adevărat să ai o voce în această comunitate, trebuia să-ți arăți credibilitatea, precum și competența față de magazinul care îți oferă acea voce. În aceste zile, toată lumea are un amvon din jurul lumii din care să -și predice mesajul. Tot ce este nevoie este un pic de inteligență, unele carisme, afirmații puternice, precum și un moștenitor al credibilității pentru a pune în mișcare programul acestor indivizi, atrăgând interesul guliblei, precum și ignorant. Din păcate, nu toți cei care pretind asigurarea de a aduce lumina în masă sunt la fel de beneficiari pe cât par. Nicăieri nu este mai adevărat decât pe tărâmul performanței care îmbunătățește medicamentele. Este simplu să vedem exact cum poate beneficia un dealer de medicamente sau unul legat de piață prin acumularea unui număr de „adepți” care sunt încântați să respecte recomandările lor. Indiferent de intenție, World Broad Web a oferit o platformă puternică pentru informații circulante, precum și cu nimeni pentru autorități, aceste informații pentru acuratețe, falsurile sunt propagate rapid.

În afară de cei cu motive personale, web -ul este ambalat (aproape complet cu opinia), cu declarații cu privire la ce este nevoie pentru a urca pe rândurile Pro, în ceea ce privește utilizarea medicamentelor. Este într -adevăr destul de comic faptul că 99% dintre cei care asigură pretind să înțeleagă ce utilizează toate pro BB -urile nu au înțeles niciodată sau chiar au vorbit cu un singur pro BB despre regimul lor PED. Pentru mulți dintre acești indivizi, singura lor sursă de informații despre acest subiect provine de la alți indivizi ignoranți care își adună informațiile de pe panourile de mesaje ale BB (unele dintre acestea fiind adevărate, o mare parte este falsă). Acest chat neîncetat a avut un efect practic universal al sistemelor de credințe ale celor neinformați, ceea ce a determinat numeroase să creadă că toate pro bb’rs utilizează 2-3 grame de testosteron săptămânal, 15-20 UI de GH zilnic, precum și 100 UI de Insulină zilnic (sau acolo). Este simplu să vedem exact cum acest lucru ar avea un impact considerabil al practicilor PED ale BB -urilor de astăzi.

S -a afirmat înainte că această generație nu are răbdare, precum și cu atât de multă societate orientată spre mulțumirea imediată, acuzația este potrivită. Nu putem învinovăți un BB pentru că a dorit să se dezvolte cât mai rapid; Acest lucru este doar natural. Cu toate acestea, atunci când se referă la medicamentele BB, dorința de a face dezvoltarea ar trebui să fie temperată cu un grad de moderație, precum și cu autocontrol. Acest lucru este valabil în special pentru începători-intermediari, care nu au nicio cerință să meargă la nivel înalt în acea etapă a dezvoltării. Nu a trecut mult timp când era obișnuit ca un novice steroid să înceapă scăzut, precum și să -și funcționeze încet metoda în doză, în timp ce a continuat să se dezvolte. Doza s -a bazat pe nevoie. Utilizarea de doze avansate cel mai bine din start-go nu a fost nici măcar o considerație. Desigur, nu toți BB -ul au respectat această cale, cu toate acestea, la fel de mare, acesta este exact modul în care au fost lucrurile. Lucrurile s -au modificat dramatic pentru că atunci. Acum zile, vedem novici Stark injectând 2 grame de mult mai multe steroizi diferiți, frecvent cu medicamente suplimentare adăugate deasupra. Securitatea deoparte, majoritatea covârșitoare a BB -urilor mai puțin avansate nu ar putea nici măcar să profite din plin de aceste doze uriașe.

A continuat în partea a 2 -a …

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.