Începând de la zero

Unul dintre lucrurile bune despre mișcare este să începeți să începeți de la zero cu totul. Trebuie să -mi umplu casa mică cu lucruri pe care vreau să le fiu acolo.

De asemenea, ajung să -mi umplu frigiderul de la zero. Acest lucru mă face mai fericit decât trebuie?
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul standard și Ben a primit testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
Cum se face antrenamentul corpului inferior pentru alergători a
03:09

Trăi
00:00
08:21
05:16

Îmi place că trebuie să aleg exact ce vreau și ce nu vreau în casa mea. Acest lucru este crucial, deoarece în trecut am încercat să mă ridic responsabilitatea pentru mâncarea din casa mamei mele sau la Ben. Blamând pe altcineva este mult mai ușor decât să spun: „Am obținut asta știind că îl voi mânca”.

Acum, mâncarea din casa mea este culese manual de mine, așa că nu am pe nimeni de vină (sau de credit), ci de mine, dacă se întâmplă să existe cookie -uri de chipsuri de ciocolată sau pan.

Acest lucru nu indică faptul că nu voi avea prăjituri cu ciocolată (sau altele asemenea) acasă – sunt tot despre mâncarea intuitivă. Dar, indică faptul că voi fi mult mai responsabil și conștient de alegerile mele.

Înainte – complet gol!

După începutul unui frigider delicios:

Prânz: Energia electrică nu a fost pornită până după -amiază astăzi și nu am avut mâncare acasă, așa că a trebuit să ies la prânz. M -am oprit la TJ pentru a pune mâna pe și pentru a merge.

Am ales învelișul de vinete la grătar cu sos picant tahini. Am privit -o de ceva vreme, dar nu am avut o scuză pentru a o obține. Mi -a plăcut! Îmi place vinetele, așa că a fost o vânzare ușoară, dar aș primi -o din nou. Mușcăturile de vinete au fost cele mai bune, dar mușcăturile de umplutură de înveliș/varză trebuiau scufundate în sosul tahini. Sosul a fost bun, dar deloc picant.

De asemenea, am ridicat această bară de echilibru – aluat de prăjituri. Nu o mai încercasem până acum și știu că este plină de ingrediente procesate, dar eram curios. A fost bine, dar nu l -aș mai primi din cauza ingredientelor și dimensiunilor.

Panourile de ciocolată neagră de TJ!

Acestea sunt nevoia de a avea orice poșetă. Du -te să le ia. Acum. Depinde de mine, având o bucată de ciocolată neagră după fiecare masă vă va îmbunătăți substanțial fericirea și perspectivele asupra vieții. Este știință.

Sunt obsedat de fasolea verde mâncată ca cartofi prăjiți. Mănânc întregul pungă TJ din ele și apoi sunt trist că a dispărut totul?

Cea mai mare gustare de migdale! Ben este obsedat de lucruri aromate de migdale și marțipan. Când am văzut ovăzurile mărunțite ale acestui Barbara în migdale de vanilie, știam că trebuie să -l obțin pentru el!

Puneți cereale de migdale de vanilie împreună cu lapte pur de migdale și aveți o gustare intens plăcută de migdale!

Încă nu am dormit în apartamentul nostru, deoarece energia electrică abia a fost pornită și încă mai avem o mulțime de haine la mama mea. Mâine voi împacheta haine pentru a mă duce la condominiu și apoi am împachetat pentru a merge la HLS vineri. Este păcat că valiza mea este pe ultimul picior. Trebuie să -mi găsesc banda de canal.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

3 rețetă de prăjituri cu dovleac ingredient

3 rețetă de prăjituri cu dovleac ingredient

Rețetă ușoară de 3 ingrediente de cookie -uri cu dovleac. Tort amestecă prăjiturile cu dovleac în loc de ulei pentru o rețetă mai ușoară. Aluat de tort

Cum să oprești un hack de rutină proastă – 126

Cum să oprești un hack de rutină proastă – 126

Truc să te oprești să mănânci, să mănânci sau un alt obicei prost. cea mai bună idee de mâncare intuitivă pentru a vă ajuta să ștergeți dieta aCe am mâncat astăzi jurnalul alimentar – Săptămâna de antrenament maraton 4

Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar – Săptămâna de antrenament maraton 4

Ce mănânc într -o zi. Jurnalul alimentar care rulează blogul de antrenament pe blogul 4. micul dejun, prânzul, cina și gustările plus note pe

15 Idei de gustări rapide înainte de rulare

15 Idei de gustări rapide înainte de rulare

Ce să mănânci înainte de a alerga și când să mănânci. 15 Idei de gustări rapide înainte de alergare pentru noi alergători și antrenamente pentru o jumătate de maraton

Chipsuri de cricket care încearcă proteine ​​de cricket în videoclipuri pentru chipsuri

Chipsuri de cricket care încearcă proteine ​​de cricket în videoclipuri pentru chipsuri

Jetoane din greieri. Eat Bugs Protein Chips Review. Încerc chipsuri de cricket realizate cu pulbere de proteine ​​de cricket – IT ‘

Cele mai bune alegeri sănătoase ale alimentelor de sezon ale comerciantului Joe Joe

Cele mai bune alegeri sănătoase ale alimentelor de sezon ale comerciantului Joe Joe

Cel mai bun comerciant sănătos Joes Pumpkin Foods. Consultați această rundă a celor mai bune alimente sezoniere de la TJ, precum pecanul Pumpk

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.