Unul mult mai mult Maryland Run

a fost astăzi despre înfășurarea lucrurilor și ieșirea din oraș. Ne -am culcat în apartamentul sau apartamentul nostru gol și m -am trezit luminos și devreme pentru o fugă.

Mi -a fost dat seama că am ajuns într -o ultimă alergare pe calea mea preferată. Am mers lent și ușor de câțiva kilometri, având în vedere că m -am simțit puțin înconjurat de a dormi pe podea.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
Cinci exerciții ale corpului inferior pentru alergători! Încercați acest antrenament rapid de forță acasă pentru picioare, șolduri și glute. Nu este nevoie de echipament.

Podul glutei
Donkey Kicks – laturi alternative
Clamshells – laturi alternative

Obțineți o mulțime de informații pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 49 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 5
04:34

Trăi
00:00
08:21
04:49

Apoi, am aruncat un mic dejun rapid, am făcut blog și m -am îndreptat către o ultimă clasă de kickboxing. Am adăugat cereale la această poză de postare a bolului de iaurt.

Nu credeam că voi avea timp, dar am fost destul de mult făcuți cu tot și am putut să -l strecor? Îmi va fi atât de dor de KB aici !!!

La jumătatea clasei m -am simțit flămând (ceea ce este într -adevăr ciudat). Am sfârșit prinzând un smoothie de la cafenea și mâncând un PB&J (pe care l -am împachetat ieri) când m -am întors.

Am făcut plimbarea cu apartamentul nostru sau conducerea condominiei și am predat taxa de penalizare de 2.000 de dolari pe care ne -au perceput -o pentru încălcarea contractului de închiriere mai devreme. Ouch? Acest lucru chiar e de rahat, dar nu exista nicio cale și Ben a împins deja data de început a noii sale poziții cât mai mult posibil.

Acest pas ne -a rănit cu adevărat financiar și încă nu avem mobilier pentru noul nostru loc. Oh, am menționat că nu am încă un loc de muncă în CA? Da, da.

Primele lucruri de făcut în California:

1. Obțineți un loc de muncă

2. Găsiți un pat pentru incredibil de ieftin

3. Oferiți oamenilor călătorii cu piggy-back pentru 1,00 USD un pop-se va adăuga până la urmă

După ce ne -am predat economiile de viață unei companii care nu ne -a oferit exact cel mai bun serviciu pentru clienți din trecut, am luat o decizie de a -l lăsa să meargă și să pășească … către Panera. Ben spera de fapt că va face cu asalt astăzi și ne va da o trimitere corectă.

În prezent îmi petrec ultimele minute în Maryland, mâncând Panera, folosind internetul și mă bucur de el. Am furat capacul bolului său de pâine.

Am cumpărat pick-two și am primit salată de semințe de mac de căpșuni (fără pui) și jumătate de sandwich de curcan. Încercam să găsesc ceva cu alte proteine ​​decât tonul (ultima dată când l -am obținut aici nu a fost bine). Dar, am sfârșit prin a mânca baghetul cu unt și voi salva Sammie pentru mai târziu. Nu am mâncat carne de foarte mult timp (dar etichetele de ură), așa că vom vedea dacă voi ajunge să mănânc acest sandwich.

Am două pungi de verificat pentru că vom trăi doar cu aceste lucruri până când vom intra în condominiul nostru în august. Acest lucru indică că unul dintre pungile mele este plin de haine, iar celălalt este plin de elemente esențiale și de mâncare pe care nu le -am putut arunca (prea $$$).

Avem un zbor direct către California – ceea ce indică cinci ore și jumătate de lucrare pe computer de plictiseală și îl deranjează pe Ben. Data viitoare când mă vezi că aș putea fi în aer (în așteptarea situației de internet) sau în California !!!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.