Brooks Core Shoe

În această dimineață mă dezbrăcam, crezând că o să mă apuc să obțin scufundare pentru că nu aveam fructe în casă. Cum a supraviețuit Ben?!

Apoi, am găsit aceste cupe de grapefruit pe care le -am cumpărat de la Costco a doua zi, iar criza a fost întârziată (nu a fost evitată, deoarece mai aveam nevoie mai mult).
Ultimele mele videoclipuri

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul tradițional și Ben a obținut testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
05:16

Întrucât suntem pe această temă, să -i scoatem pe ceilalți mâncați din drum. Am făcut o călătorie super rapidă la TJ pentru mai multe fructe, deoarece atacul scârbos se întorcea în jurul prânzului. Deci, două prune și o salată masivă au alcătuit prânzul.

Shake de proteine ​​pentru că mă zvâcnesc o oră mai târziu. Ar fi trebuit să adaug un carbohidrați cu cereale integrale la masă pentru o mai bună putere de ședere. Și am avut un măr chiar acum. Um, mănâncă mult fructe?

De curând mi s -a cerut să fiu un ambasador al blogului Brooks. Deoarece Brooks Ghost este „pantoful meu de bază”, am sărit la șansă!

Au avut un eveniment super minunat în New York în urmă cu două săptămâni pentru a -i învăța pe ambasadori despre noua lor linie de încălțăminte. Din păcate, știam deja că voi merge la NY pentru filmarea ING, așa că a trebuit să trec.

Dar, din moment ce mai aveam nevoie de informații, am avut un chat video cu Kira, managerul de produse pentru încălțăminte de la Brooks. Magia tehnologiei este atât de mișto. (Ha, uită -te la modul în care mă dau peste pantofi. Runnerd.)

Ea m -a dus prin noile aspecte ale ultimului glicerin și fantomă 5 – pantofii lor neutri. A fost super interesant pentru că port un pantof neutru și puteam să simt literalmente și să văd schimbările dintre fantoma 4 și 5.

Adevărat, nu am fost un fan al schimbărilor de la prima mea alergare cu Ghost 5, dar acum o săpar! Schimbarea este grea, iar alergătorii sunt fideli favelor lor, nu -i așa?

Oricum, ea mi -a povestit totul despre noua lor linie de proiect pur. Acest lucru este super interesant! Voi vorbi despre asta mai mult în câteva săptămâni după ce am alergat puțin în pantofi, dar sunt super jazz.

Glicerina și fantoma sunt ambele pantofi neutri, dar au unele diferențe specifice. Glicerina are mai multă pernă și l -aș considera un pic mai inimă. Așadar, dacă provii dintr -un pantof mai mare de stabilitate sau la fel ca mai multă pernă / ești mai greu pe pantofii tăi, care este cel pentru tine.

Ai ce pantofi de categorie rulați?

Puteți afla ce pantofi / tip de pantofi este cel mai bun pentru dvs. după ce ați răspuns la câteva întrebări pe pagina dvs. de suflet, îmi place că se numește așa).

Personal cred că încălțămintea este cea mai importantă piesă pe care o purtați – așa că asigurați -vă că știți de ce tipul de pantofi este potrivit pentru dvs. și să le testați înainte de a comite.

Accesați un magazin de alergare și obțineți -o în mod corespunzător pentru prima dată când achiziționați pantofi de alergare. După ce ați găsit pantoful potrivit pentru regimul corpului/piciorului/antrenamentului, le puteți comanda online înainte.

Tocmai mi -am dat seama că astăzi este ultima zi de trecere Disneyland sunt valabile până în septembrie, așa că o să încerc să -l fac pe Ben să meargă după muncă! Ne vedem maine.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

Zappos pentru pantofi de alergare

Zappos pentru pantofi de alergare

Această postare este sponsorizată de Zappos. De unde îți iei pantofii de alergare? Ei bine, am resursele mele, dar am încercat doar

Alergarea de vară trebuie să aibă cea mai bună echipament de la cap până în picioare!

Alergarea de vară trebuie să aibă cea mai bună echipament de la cap până în picioare!

Alergarea de vară trebuie să aibă – iată lista mea cu cele mai bune echipamente de alergare, haine, shoES, centuri de combustibil, protecție solară și multe altele pentru R

Pantofii mei de alergare preferați și aș face din nou provocarea dopey

Pantofii mei de alergare preferați și aș face din nou provocarea dopey

Pantofii mei de alergare preferați chiar acum. Aș face din nou provocarea dopey? Cum a ajutat certificarea antrenorului RRCA

Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări?

Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări?

Pantofii mei de alergare preferați pentru alergări ușoare, alergări lungi, muncă de viteză și zile de odihnă. cei mai buni pantofi de alergare de purtat când

Fun Run Challenge Day 2 – Pantofi de alergare

Fun Run Challenge Day 2 – Pantofi de alergare

Pantofii mei de alergare actuali și sfaturi pentru pantofii de alergare. Când ai nevoie de pantofi noi, sfaturi de la unghia și câți kilometri y

Aveți nevoie de pantofi noi de alergare? Iată cum poți spune …

Aveți nevoie de pantofi noi de alergare? Iată cum poți spune …

Cum spuneți dacă este timpul să obțineți pantofi noi de alergare? Sfaturi despre ce să cauți pentru a decide dacă ai nevoie de o nouă pereche de runn

⚡ de Sharereaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.