Cele mai bune metode pentru a obține mult mai multe fructe, precum și legume în planul dvs. de dietă

Bună ziua! Astăzi împărtășesc câteva concepte fantastice despre exact cum să mănânci mult mai multe fructe, precum și legume. Este o parte a parteneriatului meu cu Line Up Probiotic. Lucrăm împreună pentru a vă oferi informații despre exact cum să vă mențineți stomacul încântat pe parcursul anului!

Îmi place vara din toate motivele normale – vreme caldă (bine fierbinte), grătar, zile mai lungi, vacanțe, margaritas (mai mult decât de obicei), precum și din moment ce toate cele mai bune fructe, precum și legumele sunt în sezon (vezi: pepene verde obsesie).
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
Recenzie despre noua carte a lui Jessica Simpson – Open Book. Cântăreața, precum și antreprenorul, vărsă trucuri, precum și din culise surprind toate în memoria ei.

Recenzie a cărții Audible – Jessica Simpson o citește singură! În plus, există melodii de recompensă atunci când primiți versiunea audio!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 5 secunde

Urmatorul
Ideea de alergare rămâne sănătos în timpul focarului Covid19
02:25

Trăi
00:00
08:21
06:05

Dacă aveți o perioadă dificilă de a obține fructe, precum și legume în planul dvs. de dietă, este o perioadă fantastică a anului pentru a captura în unele mai multe, deoarece atât de multe alegeri gustoase sunt în sezon = sunt mult mai aromate, precum și mai accesibile decat deobicei.

Iată câteva metode pentru a obține mult mai multe fructe, precum și legume, dacă aceasta este o zonă pe care cezi să o lucrezi pe ideal acum …

Metode de top pentru a integra mult mai multe fructe, precum și legume în dieta dvs.

1. Încercați să luați niște legume cu micul dejun. A avea o salată imensă pentru prânz sau o parte de morcovi cu cină este obișnuit, cu toate acestea, consumul de legume cu micul dejun poate să nu facă parte din rutina ta actuală.

Aveți câteva legume cu micul dejun gătind ceapă, ardei, ciuperci sau preferați cu ouă.

Amestecarea spanacului sau a kale -ului în smoothie -ul sau shake -ul proteic.

Strecurați -vă într -un cartof minunat sau squash de butternut în făina de ovăz.

Topiți pâinea prăjită cu avocado zdrobit, precum și roșii feliate

Adăugați salsa, precum și fasole la micul dejun burrito

Consultați aceste rețete ambalate cu legume:

Faceți un frittata cu legume precum roșiile, precum și ceapa. Încercați acest frittata de broccoli din degetele PB

Brioșe fără făină de zucchini din consumul de mâncare pentru păsări

Cartofi pentru micul dejun ușor din morcovi n tort

Somon afumat, precum și caserolă cu ouă veggie cu ajutorul alimentelor fannetastice

2. Gustare pe legume sau fructe mai întâi.

Când aveți nevoie de o gustare, întrebați -vă dacă doriți un măr (sau fructul la alegere). Dacă răspunsul este nu, este posibil să nu vă fie foame, precum și doar „gustativ” sau plictisit. Dacă răspunsul este „da”, alegeți -l, precum și aveți niște fructe.

Păstrați -vă frigiderul aprovizionat cu fructele preferate, precum și legumele, precum și păstrați -le într -un simplu pentru a obține loc. Aveți mult mai multe șanse să selectați o bucată de fructe dacă este în linia dvs. de vedere în mijlocul/fața frigiderului sau pe blat.

3. Umpleți -vă farfuria – dar asigurați -vă că jumătate din ea sunt legume.

În timpul prânzului, precum și cina, împărțiți -vă farfuria în jumătate, precum și asigurați -vă că este jumătate de legume. Placa dvs. = opțiunea dvs. de legume, totuși asigurați -vă că veți obține suficient cu această metodă de bază pentru a o „ocula” pentru fiecare masă.

4. Descoperiți -vă preferatul.

Este bine să aveți o mâncare indulgentă preferată (cum ar fi pizza), însă trebuie să aveți un fruct preferat, precum și legume. Nu fiți cineva care urăște toate alimentele ecologice-descoperiți o legume care vă place, precum și o metodă care vă place.

Dacă nu aveți un ideal favorit acum, încercați câteva până nu găsiți ceva în care vă bucurați cu adevărat, precum și nu trebuie doar să tolerați.

Idei: varză de Bruxelul prăjită, amestecată cu tone de ardei gras, mazăre de zahăr brut, morcovi cu guacamole …

Alături de un plan de dietă sănătos plin de plante, poate doriți să încercați un probiotic. Alinierea face un probiotic gratuit pentru gluten pentru a vă fortifica sistemul digestiv cu bacterii sănătoase*. Dieta, exercițiile fizice, precum și administrarea anxietății lucrează împreună pentru a vă menține stomacul fericit. A lua un probiotic poate ajuta și el.

-> Obțineți un voucher pentru linie aici. <- P.S. - Inspectați publicarea mea anterioară - Idei de stomac plat pentru călătorii - dacă lovești drumul sau cerul pentru o vacanță în această vară. Întrebare: Care este idealul tău preferat de fructe sau legume acum? Eu: Watermelon !!!! Întotdeauna la fel de bine ca și pentru totdeauna. *Aceste declarații nu au fost examinate de alimente, precum și de administrarea medicamentelor. Acest produs nu este menit să diagnostice, să trateze, să vindece sau să oprească orice tip de boală Aliniați -vă parteneriat cu bloggerii, cum ar fi eu, pentru a scoate cuvântul despre beneficiile sale fantastice ale produsului. Ca parte a acestui program, am primit plata pentru timpul meu. Politicile ALIGN se aliniază cu Codul principiilor WOMMA, orientările de compensare a comerțului federal (FTC), precum și recomandările de interacțiune a rețelei sociale. Trimite -mi cartea de lucru 1 etaveÎmpărtășirea este grijulie! 1 Ac Acțiune Tweet Acțiune Poștă Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.