Profesorul CSRI Awards Ellen J. Staurowsky cu Sonny Vaccaro Effect Award

Institutul de studiu de cercetare sportivă (CSRI) la Universitatea din Carolina de Sud a sărbătorit revenirea în persoană a seminarului anual prin recunoașterea unei legende în lumea din lumea Sport de colegiu.

Ellen J. Staurowsky, Ed.D., este beneficiarul din 2022 al premiului Sonny Vaccaro Effect, furnizat persoanelor care au făcut un efect pozitiv asupra sportului universitar, susținând sau apărarea drepturilor esențiale ale sportivilor colegiului, precum și a drepturilor omului. Dr. Staurowsky este un scriitor senior de multă vreme pentru publicațiile Hackney.

„CSRI este mândru să -l recunoască pe dr. Staurowsky cu premiul Sonny Vaccaro Effect. Nu există niciun savant care să fi avut un efect mai mare asupra studiului de cercetare a sportului universitar decât Dr. Staurowsky ”, afirmă directorul CSRI, precum și profesorul de sport din Carolina de Sud, precum și administrația de divertisment Richard Southall. „Studiul ei de cercetare inovator a dezvăluit exploatarea sportivilor de profit NCAA, precum și informați, precum și a influențat o întreagă generație de savanți.”

Staurowsky, profesor de mass -media sportivă în Instituția de comunicații Roy H. Park la Ithaca College, este un profesor de renume, renumit, autor, precum și cercetător, recunoscut la nivel internațional ca profesionist în problemele de justiție socială în sport. Ea a obținut numeroase onoruri anterioare, inclusiv premiul pentru Fundația Sportivă pentru Femei, Asociația Națională pentru Femei, precum și președintele președintelui Sportului, premiul Laughlin Education Award de la Ursinus College, precum și CSRI Lifetime Research Breaking Award.

„Este profund umilitor să fi fost ales pentru premiul Vaccaro Effect. Sonny Vaccaro este un exemplar în a vorbi realitatea la putere ”, afirmă Staurowsky. „A fi recunoscut ca cineva care contribuie la fel de bine și să -și aducă tradiția este o onoare extraordinară.”

Staurowsky este un avocat principal pentru echitatea de gen, precum și titlul IX, capitalul de plată, precum și oportunitatea egală de angajare, drepturile sportivilor de la colegiu, precum și încheierea exploatării sportivilor din colegiu, funcția facultății în reformarea sportului colegiului, reprezentarea femeilor în sport mass -media, precum și încheierea deturnării imaginilor indiene americane în sport. Este coautor al sportivilor de la colegiu pentru închiriere: dezvoltarea, precum și tradiția mitului amatorilor NCAA, precum și redactor, precum și autorul femeilor, precum și al sportului: o călătorie continuă de la eliberare la sărbătoare. Ea a publicat un studiu de cercetare în multe reviste savante, precum și a oferit analize profesionale, precum și comentarii pentru multe mijloace media, precum și autorul principal al raportului de cercetare al Fundației Sportive pentru Femei, viața ei depinde de acesta: sport, precum și de sport, precum și de sportul Activitate fizică în viața femeilor americane, precum și a femeilor.

În prezent, servește ca un scriitor care contribuie / senior cu alertă de litigii sportive, precum și probleme legale în atletismul colegiului, precum și a servit ca consultant de studiu de cercetare la Asociația Națională a Jucătorilor Colegiului, coautorând o serie de rapoarte care abordează probleme cu privire la fotbalul colegiului de fotbal precum și valoarea jucătorului de baschet.

Premiul Sonny Vaccaro Effect a fost înființat de CSRI în 2017 în onoarea lui Vaccaro, care a ajuns să fie faimos pentru succesul său extraordinar de -a lungul deceniilor ca executiv de publicitate sportivă cu Nike, Adidas, precum și Reebok. Cu toate acestea, cea mai mare moștenire a lui Vaccaro provine din munca sa continuă până la modificarea structurii esențiale a sportului universitar. Campionarea sa nemiloasă a drepturilor instituției înalte, precum și a sportivilor de la colegiu a inclus vorbirea în campusurile universitare din toată țara, acordarea de interviuri, precum și furnizarea de context pentru nenumărați jurnaliști, istorici, realizatori de documentare, angajați ai Congresului, precum și reformatorilor sportivi de la colegiu, ca precum și convingerea unui număr de avocați la procesele de date împotriva NCAA. El continuă să vorbească realitatea puterii, precum și să -i țină pe cei care resping sportivii de la colegiu drepturile lor esențiale pentru controlul public.

CSRI, un centru de studiu de cercetare din Departamentul de sport al Universității din Carolina de Sud, precum și managementul divertismentului, este dedicat susținerii cercetării interdisciplinare, precum și a cercetării interdisciplinare, precum și inter-universității colaborative de sport. Acesta servește ca un consorțiu de studiu de cercetare pentru cercetătorii sportivi din colegiu din Statele Unite, precum și difuzează concluziile către mediul academic, practicieni sportivi din colegiu, precum și publicul larg. Seminarul său anual CSRI oferă savanților, precum și cursanților din toată SUA, un forum pentru a -și împărtăși munca ingenioasă în cercetarea sportului universitar.

De asemenea, CSRI sponsorizează Journal of Problems in Intercolegiate Athletics (JIIA)-o resursă cu acces deschis, revizuită de la egal la egal, care promovează discuțiile, precum și examinarea problemelor vitale care se ocupă de atletismul colegiului.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.