Big Pharma îi împinge pe medici să suprascriem droguri, studii de studiu

de Sherry Baker, editor de științe ale sănătății

(NaturalNews) Cunoașteți pe cineva care ia medicamente pe bază de rețetă? Șansele sunt uriașe pe care le faci. Și este probabil să ia medicamente de care nu au nevoie, deoarece medicii lor sunt prea rapide pentru a cădea sub influența reprezentanților de vânzări agresive de medicamente ale Big Pharma.
Luați în considerare aceste statistici: practic jumătate din toți americanii sunt în prezent diagnosticați cu o afecțiune cronică și 40 la sută dintre cei mai mari de 60 care iau cinci sau mult mai multe medicamente.

Este cu adevărat posibil ca numeroși oameni din SUA să aibă boli care trebuie tratate cu mai multe medicamente?

Această întrebare ridică cu siguranță probleme despre natura relației dintre definiția în expansiune a bolii cronice și explozia consumului de droguri pe bază de rețetă în S.U.A. – Probleme Antropologul Universității de Stat din Michigan, Linda M. Hunt, doctorat, a ales să cerceteze.

Dr. Hunt a analizat creșteri dramatice ale diagnosticului de afecțiuni comune, cronice și utilizarea medicamentelor pe bază de rețetă pentru a trata aceste necazuri de sănătate. Ea a analizat în mod specific două afecțiuni care pot fi adesea ușurate cu modificări ale stilului de viață – diabet de tip 2 și hipertensiune arterială – care au fost tratate în 44 de clinici de îngrijire primară.

Echipa ei de cercetare a intervievat 58 de clinicieni și 70 dintre pacienții lor și a observat 107 consultări medicale la achiziție pentru a evalua tehnicile de tratament ale medicilor și elementele care influențează deciziile lor de tratament. Ei au descoperit că medicii au prescris de obicei cel puțin două sau mult mai multe medicamente pe afecțiune.

Mai mult de jumătate dintre clienții studiați au luat cinci sau mult mai multe medicamente. Interviurile cu acești oameni au arătat că costul drogurilor a fost adesea o greutăți, iar clienții au fost adesea bolnavi din cauza efectelor secundare adverse.

Deci, de ce sunt atât de numeroși oameni care iau atât de numeroase droguri? Noul studiu, publicat doar în Analele medicinei interne, concluzionează că sunt prescrise mult mai multe medicamente, deoarece pragul pentru ceea ce constituie o „boală” continuă să devină din ce în ce mai scăzută, datorită în mare parte influenței Big Pharma. De exemplu, ceea ce a fost odată tensiunea arterială normală este acum prea mare sau, dacă se apropie ridicat, se numește „pre-hipertensiune”, iar Big Pharma recomandă tratamentul. Și în loc să le spună cuiva cu glicemie ridicată să slăbească și să facă exerciții fizice și, în cele din urmă, ar putea să -și îmbunătățească sau să -și normalizeze starea, este probabil că un medic va sublinia că o persoană care a constatat că are diabet de tip 2 va trebui să se bazeze pe medicamente pe viață.

Dr. Hunt subliniază în studiul ei că medicii sunt prinși într -un „sistem de audit și recompense”. Acest lucru implică că medicii sunt răsplătiți de companiile de medicamente pentru că au prescris mult mai multe și mult mai multe medicamente. Este posibil ca multe deranjante să fie ceea ce Hunt numește „prescrierea cascadei”. Mai simplu spus, medicamentele sunt prescrise pentru a ajuta la ameliorarea efectelor secundare cauzate de alte medicamente. Apoi, încă mai multe medicamente pot fi prescrise pentru a ameliora efectele secundare noi de la medicamentele recent prescrise.

Pentru a inversa și limita influența marilor farmaceutice asupra practicii medicale, dr. Hunt recomandă următoarele:

* Politicile sunt necesare pentru a exclude persoanele sau organizațiile cu conflicte de interese financiare din implicarea cu panouri de redactare a ghidurilor medicale
* Medicii ar trebui să fie descurajați să vadă reprezentanții drogurilor
* Monitorizarea planurilor de audit și recompensare a medicului ar trebui să fie pusă în aplicare pentru a căuta dovezi ale efectelor negative neintenționate asupra pacienților

Un alt studiu publicat doar în British Medical Journal (BMJ), de către Harvard, cercetătorii dezvăluie o altă problemă cauzată de Big Pharma: directorii companiei nu știu că ar putea irosi miliarde din profiturile lor brute în ceea ce privește medicamentele ineficiente, chiar dăunătoare, în planurile lor de sănătate. De asemenea, aceștia plătesc pentru tratarea efectelor secundare ale acestor medicamente.

Surse:

Despre autor:
Sherry Baker este un scriitor publicat pe scară largă a cărui lucrare a apărut în Newsweek, Health, The Atlanta Journal and Constituție, Yoga Journal, Optometrie, Atlanta, Artrita Today, Natural Healing Newsletter, Omni, buletinul „Ani sănătoși” al UCLA, Buletinul de judecată al UCLA, Școala de Medicină Mount Sinai’s Medicine’s Buletinul „Concentrați -vă pe îmbătrânirea sănătății”, buletinul informativ „Consilier pentru sănătate pentru bărbați” din Cleveland Clinic și numeroase altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.