Luni mini-jocuri și gospodinele din Jersey

de când am stat la mama, am rămas cu ea în timp ce Ben dormea. Apoi, am mers câinii și am început ziua cu ouă, cârnați de curcan și pâine prăjită. Atat de bun.

Am ajutat la curățarea puțin de la petrecere și, în cele din urmă, m -am îndreptat spre casă în jurul prânzului. Mai întâi ne -am oprit într -un loc local pentru un menudo = leacul de mahmureală.
Ultimele mele videoclipuri

Carte neortodoxă și recenzie Netflix
Recenzie a Seriei Book & Netflix – Neortodox. O serie de ascultare bună – carte, podcast și revizuire de divertisment vizual.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 28 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 5
04:34

Trăi
00:00
08:21
07:28

A doua oprire a fost Costco pentru consumabile și eșantioane

Când am ajuns acasă, am făcut un duș și m -am parcat pe canapea pentru restul nopții. Punctul culminant al zilei a fost acest smoothie cu tone de granola bună.

Am urmărit interviul lui Oprah cu Kardashians. Eh, toate răspunsurile lor sunt ca un politician – știu răspunsurile corecte pentru a le păstra bine, pur și simplu nu părea reale.

Și adevăratele gospodine din New Jersey! Gânduri: Teresa nu o primește. Nu vrea să meargă la terapie pentru că a trecut în trecut, dar a fost enervată de ceva pe care Melissa l -a făcut acum 2 ani? Pare doar atât de falsă și mută -> „E ca niște bătăi și Jive.”

Puteți consulta un clip aici pe site -ul revistei SUA.

Luni mini-jocuri!

De când mi -am petrecut duminica pe canapea, nu mi -am pus micul plan pentru săptămână. Iată, așadar, aici mini-jocuri de luni …

1. Găsiți o piscină la care să înotați!

2. Remediază -mi bicicleta !!

3. Ajungi la culcare până la 21:30 <- Ne trezim mai devreme în aceste zile și am nevoie de 8 ore. 4. Puneți împreună lista mea de găleată de fitness 5. Închideți bucătăria după cină Întrebare: 1. Care sunt obiectivele tale pentru săptămână? 2. Gânduri despre gospodinele reale din NJ? Sunt trist că Teresa nu poate vedea nimic din punctul de vedere al altcuiva. Ea nu poate admite greșit sau nu poate găsi nicio vină în propriile acțiuni. Este frustrant pentru că vreau să -mi placă și vreau să restituie relațiile cu familia, dar acum nu sunt fan. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați cu acestea: Actualizarea înghețului ouălor Săptămâna 2 Actualizarea înghețului ouălor Săptămâna 2 Înghețarea ouălor mele Săptămâna 2. Gett Obiective pentru a vă ajuta să alergați mai bine - Pile pe Miles Challenge Ziua 1 Obiective pentru a vă ajuta să alergați mai bine - Pile pe Miles Challenge Ziua 1 Ziua de provocare de alergare gratuită de 30 de zile 1. Cum să vă stabiliți obiectivul de alergare. Pile pe Miles Run Challenge noiembrie 2021 Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări? Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări? Pantofii mei de alergare preferați pentru alergări ușoare, alergări lungi, muncă de viteză și zile de odihnă. cei mai buni pantofi de alergare de purtat când Marine Corps Marathon 2020 - Virtual Race ??? Marine Corps Marathon 2020 - Virtual Race ??? Marathon Race Virtual 2020 Annoument. Marine Corps Marathon Training and Medaly Luni de la @Runeatrepeat rulează Instagram cum să stabilești un gol de alergare pentru Pile pe Miles Challenge cum să stabilești un gol de alergare pentru Pile pe Miles Challenge Fișa de lucru pe Miles pe Miles Challenge. Cum se stabilește un G de rulareOal pentru grămada de 21 de zile pe Miles Challenge. P. GRATUIT Mărturisire ... Ediție în carantină (Săptămâna 1) Mărturisire ... Ediție în carantină (Săptămâna 1) Confesiunile Coronavirusului stau la comanda de acasă în California. Cum mă ocup de alergare, de a mânca și de a nu avea Toi ⚡ de Sharereaholic .

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.