E timpul pentru o reevaluare a presupunerii pericolului în golf? Nu conta pe asta.

(ceea ce se respectă a fost publicat inițial în Sports Litigation Alert, liderul național al legislației privind porturile, care prezintă o arhivă căutabilă cu mult mai mult de 2500 de rezumate și articole.)

De Dr. Anthony Rosselli, Texas A&M University – Commerce; Anthony.rosselli@tamuc.edu

Pur! Aceste patru scrisori sunt deseori singurul lucru care notifică spectatorii care merg la competiții de golf că pericolul își îndreaptă drumul. Cu jucătorii de golf experți care se leagănă de clubul de golf la peste 120 de mile pe oră, trimițând mingea și media de 295 de gazon (Wilco, 2018) și concurenți cu mașina lungă de expert Proiectil cu prospectiv major pentru leziuni catastrofale. În acest articol, voi analiza poziția instanțelor cu privire la asumarea pericolului pentru spectatori, voi oferi exemple din lumea reală de răni în cadrul golfului și va oferi garanții potențiale pentru a reduce pericolul pentru spectatori.

Asumarea pericolului – spectatori

Când fanii sportivi se îndreaptă spre joc, există anumite presupuneri care sunt inerente naturii și tipului de sport care sunt văzut (Augustin, n.d.). Obiectele și echipamentele părăsesc în mod obișnuit zona de rutină de joc și își descoperă metoda în tribune. De exemplu, în NHL Hockey, un studiu de cercetare a 127 de jocuri a descoperit că 122 de persoane au fost rănite de pucks de hochei părăsind gheața (Winslow & Goldstein, 2007).

Istoric, instanțele au susținut că spectatorul își asumă pericolele inerente în sportul golfului atunci când merg să vadă un turneu de golf. Și anume, un spectator se așteaptă ca sferele de golf să zboare în direcția sa din când în când. Fanii aliniază frecvent eco-prietenele, iar unii stau la 60 de metri de Flagstick. Jucătorii experți sunt predispuși la lipsa mingea de golf (deși o lovitură proastă nu este motive pentru răspundere, a se vedea Bartlett v. Cheduhar, 1992 și Savell, 1998) și o mică greșeală a vântului, a altitudinii sau a forței necesare pentru Lovirea mingii poate face ca un spectator să fie lovit. Mult mai frecvent decât nu, jucătorul de golf se îndepărtează cu o scuză și o mănușă sau o minge semnată. Unii fani chiar o consideră ca un ecuson de onoare pentru a fi lovit de unul dintre jucătorii lor preferați. Pentru jucătorii de golf direct în jurul verde, este de așteptat ca aceștia să fie pregătiți pentru ca o minge să fie lovită spre ei (steagul este în linia lor de vedere), iar instanțele nu protejează spectatorii în acest caz (Devoto, 1993). Mai mult, călătoriile de golf experți își fac diligența pentru a anunța jucătorii de golf că sferele de golf errante le pot veni. Pericolele legate de golf sunt tipărite pe spatele biletelor într -o exonerare care specifică spectatorii „presupun voluntar tot pericolul și pericolul incidental pentru jocul de golf” (Ralph, 2018, paragraful 6). Pentru o evaluare detaliată a leziunilor spectatorilor din cauza fotografiilor de golf errante și a hotărârilor instanțelor, a se vedea Tonner, Sawyer și Hypes (1999) Evaluarea și Lee (2014).

De asemenea, lucrul împotriva spectatorului este adevărul că datoria jucătorului de a -i avertiza pe ceilalți atunci când o lovitură este lovită offline nu este confirmată atunci când sărbătoarea rănită ar trebui să fie conștientă de faptul că jucătorul de golf urmează să lovească sau sunt atât de departe de calea menită de joc că sunt „rezonabil de siguri” (vezi Cavin v. Kasser, 1991). S -ar putea susține că jucătorii de golf care înțeleg tendința lor de a lovi o lovitură errantă ar trebui să fie responsabili pentru lovirea unui spectator, coleg de golf etc. și pentru a nu preciza partidul declarat. Cu toate acestea, în Thompson v. McNeil, „Curtea Ultimă din Ohio a considerat că conduita neglijentă a unui jucător de golf nu a putut duce la răspundere” (Devoto, 1993, paragraful 10). Într -un exemplu mult mai bizar (Ludwikoski v. Kurotsu, 1995), un pasager stătea în mașina lor pe o alee de peste stradă de la un teren de golf. Ulterior, o minge errantă a lovit pe pasager și jucătorul de golf jignitor a fost trimis în judecată. Instanțele nu au putut descoperi dovezi de neglijență din partea jucătorului de golf în acest caz. Pe scurt, drumul este lung și în sus pentru un reclamant într -un caz de neglijență împotriva unui jucător de golf, proprietar de curs sau sponsor.

Exemplu din Cupa Ryder 2018

Poate cel mai recent caz care a obținut multă publicitate provine din competiția Ryder Cup 2018, care a avut loc la Paris, Franța. Jucătorul de golf american Brooks Koepka (numărul 3 a plasat jucătorul de golf în lume la acea vreme) a lovit o lovitură care a ieșit offline. Spectator Corine Remande a fost lovit în ochi, rezultând pierderi de vedere pe termen lung în acel ochi (McCann, 2018). Călătoria europeană declară că „fostul” a fost strigată după ce s -a arătat că mingea se îndrepta în afara liniei, dar retragerea declară că nu a auzit avertismentul. Mai mult, Koepka a specificat că, „puteți striga„ înainte ”, dar nu contează de la 300 de metri, nu îl puteți auzi” (așa cum s -a menționat în McCann, 2018). Reducere afirmă că are în vedere acțiuni în justiție.

Exemplu de la competiția mondială de lungă durată

Competiția mondială de lungă durată a câștigat și în popularitate în ultimii ani. Acestea cnullnull

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.