Să vorbim despre steroizi, știință și pericole în Sporturile de luptă

(Actualizare 23 iulie 2106-Folosind această foaie de calcul care documentează eșecurile raportate ale testului MMA PED până în prezent, am evaluat toate eșecurile de testare în competiție. Datele dezvăluie că sportivii care folosesc prohibite Substanțele în competiție au câștigat de 45 de ori și au pierdut de 65 de ori. Îndepărtarea testelor de marijuana din ecuația smulge rezultatele puțin, dar prins ped folosind sportivi se luptă sub .500)

________________________________

Un argument interesant a apărut astăzi pe Twitter în rândul unor oameni pe care îi urmăresc cerând știința sau lipsa acestuia, în spatele credinței că un utilizator al lui Illicit PED este într -un fel un pericol inerent pentru adversarii lor „curați”.

În același timp, un scurt articol de o opinie demn a fost publicat astăzi de Jordan Breen pe Sherdog care a pus aceeași întrebare. Note Breen

„Argumentul de bază, desigur, este că obiectivul explicit al prizefighters este de a face daune fizice unul altuia și din acest motiv, un luptător suculent-gills este unic dăunător adversarului său. Întrebarea grozavă din aceste discuții este întotdeauna „Ce se întâmplă dacă un luptător din UFC a murit ca urmare a rănilor într -o luptă, atunci adversarul său a evaluat pozitiv pentru PEDS?” Acest ipotetic nu ar trebui să fie complet ignorat; Este o întrebare foarte majoră care nu este dincolo de tărâmul posibilității. Cu toate acestea, dacă luați în considerare decesele care au avut loc în MMA, există o temă comună și cu siguranță nu este PEDS.

Breen continuă să vorbească despre lista de fatalitate a MMA, menționând că supravegherea slabă, nu PED pare să fie firul comun. Este demn de remarcat faptul că concluzia că PED -urile nu sunt o temă în aceste decese nu este îmbrăcată în fier, deoarece numeroase dintre aceste decese au avut loc într -o epocă sau jurisdicții, fără testarea PED sau testarea pedului lax nu joacă un rol în niciunul dintre aceste victime.

Este un punct corect că o supraveghere a reglementărilor slabe poate duce la pericole mai mari pentru sportivi decât utilizarea PED. Se poate căuta ca un exemplu de leziuni tulburătoare și în continuă creștere a MMA, ca un exemplu în acest sens.

Nate Diaz îi place să spună „Toată lumea este pe steroizi”. Poate că nu toată lumea, dar lista PED a MMA este o preocupare din ce în ce mai mare. Îmi socotesc sinele pe partea care solicită o restricție obiectivă și sensibilă a PED -urilor în sporturile de luptă cu aplicarea semnificativă a acestor restricții și chiar mai mult consideră că dacă / când un adversar este îngrozitor rănit sau ucis la mâinile unui PED ilicit folosind adversarul va fi o cădere legală.

Având în vedere că ABC pare pregătit să clarifice faptul că adevăratele criterii de judecată ale sportului ar trebui să fie daune, daune, daune Breen și alții pun o întrebare foarte corectă. Care este exact știința din spatele credinței că un PED care folosește luptător creează pericole inerente pentru un adversar curat? După cum notează neurologul Dr. Goodman de la VADA, poate fi dificil să obțineți astfel de studii din motive utile.

Ceea ce știm este că PED, prin definiție, creează abilități de îmbunătățire a performanței. Acestea pot include dimensiunea, viteza, rezistența și durata. Vătămarea este cauzată de forță și bănuiesc că un inginer biomecanic ar fi cel mai bun expert calificat pentru a opina pe abilitățile de rănire îmbunătățite pe care PED le poate oferi unui combatant instruit.

Fizicianul Jason Thalken a cântărit cu următoarele comentarii constructive

Am arhivat numeroase studii care abordează probleme de siguranță în sporturile de luptă, dar puțini, dacă există, abordează în mod clar întrebarea lui Breen. Invit pe oricine să indice studiile evaluate de la egal la egal care abordează acest subiect esențial. Le voi adăuga la lista de mai jos.

Loviturile sub -concuzive repetate sunt la fel de proaste ca și confuziile pentru TBI pe termen lung

Utilizatorii de steroizi se bucură de avantaj în fața colegilor lor curate ani după ce au încetat să mai utilizeze drogurile

Kilometrajul poate fi un marker mai bun decât confuziile TBI pe termen lung pentru sportivi

Utilizarea steroizilor este legată de TBI mai mare pentru utilizatori

Contactul de participare la sport este cel mai mare element de risc cunoscut pentru CTE

Vârsta de luptă și timpul dintre atacuri sunt legate de tarifele TBI în sporturile de luptă

Kilometrajul este unul dintre cele mai semnificative elemente pentru trauma creierului la boxeri

Riscurile de leziuni cerebrale cresc odată cu nivelul concurenței

Numărul de atacuri și ani de combatere a rezultatelor în scăderea volumului creierului la combatanți

Knockouts / TKO’s by Punches a îmbunătățit zece ori după ce mănușile introduse în MMA

Sparring -ul greu duce la mult mai multă disfuncție cerebrală decât knockout -uri

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Răspunderea Comisiei Atletice și Testarea PED neglijentă în Combat SportsJanuary 16, 2014 Cu 10 comentarii
EFC nu reușește să testeze pentru următorul PED Booto Guylain Deathmarch 6, 2014 cu 1 comentariu
Cum (și de ce) comisioanele atletice pot curăța abuzul de pe PED în MMamarch 28, 2014 „dopaj” din 2014

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.