Avocat sportiv specializat în atletism colegial numit MAAC JURAGY COVERGY

Consiliul Președinților Metro Atlantic Atletic (MAAC) l -a angajat pe Gregg E. Clifton pentru a reprezenta MAAC în calitate de consilier juridic. În noua sa poziție, Clifton va fi responsabil pentru a face față tuturor problemelor legale MAAC, recomandând Consiliului pentru guvernare, precum și probleme NCAA, precum și oferirea ligii cu asistență în probleme de legislație contractuală, precum și asociate companiei.

„Gregg Clifton este un avocat împlinit, bine recunoscut în legislația sportivă pentru experiența sa într -o mare varietate de subiecte esențiale, inclusiv radiodifuziune, contracte de locație, precum și chestiuni ale lucrătorilor”, notează comisarul MAAC, Richard Ensor. „MAAC este norocos să -l facă să se alăture ca avocat juridic.”

Clifton este un primar în Phoenix, Arizona, biroul lui Jackson Lewis P.C. Este co-lider al colegiului, precum și al grupului de metode sportive expert, precum și servește ca unul dintre editorii blogului legislației sportive a firmei. Clifton are experiență cuprinzătoare în lumea colegială, precum și în lumea sportivă expertă. El a recomandat diverse francize experte în ceea ce privește forța de muncă generală, precum și problemele de muncă, inclusiv conformitatea cu reglementările din titlul III ADA, precum și salariile, precum și problemele de oră. El ocupă funcția de consilier principal pentru o serie de echipe majore de baseball din liga ligii în problemele lor de arbitraj, precum și a reprezentat NCAA, precum și clienții colegiului NAIA cu privire la conformitatea orientărilor, chestiuni de investigare, precum și în audieri disciplinare. În plus, el a gestionat investigațiile din titlul IX, precum și probleme de conformitate pentru NCAA, precum și instituțiile membre ale NAIA.

De asemenea, Clifton a lucrat pe scară largă în domeniul politicii de agent, precum și în aplicarea în sport, precum și la sporturi de colegiu, precum și în mod regulat, oferă sfaturi cu privire la probleme legate de NCAA, precum și probleme de amatorism NAIA, precum și întrebări de eligibilitate pentru sportivi. De asemenea, el a servit ca un profesionist în materie, inclusiv în materie de agenți sportivi, precum și responsabilități, pe lângă problemele de plată a sportivilor.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.