6 Lucruri ritmul cardiac în repaus vă poate spune despre sănătatea și sănătatea dvs.

ritmul cardiac în repaus este un număr despre care poate nu credeți despre extrem de des. Cu toate acestea, dacă ți -aș spune că este unul dintre cele mai esențiale numere pe care ar trebui să le știi. Nu numai că ritmul cardiac în repaus poate fi utilizat pentru a -ți urmări nivelul de fitness fizic, precum și pentru a -ți viza antrenamentele, cu toate acestea, de asemenea, te poate avertiza asupra unei serii de probleme potențiale de sănătate și sănătate. Așadar, înțelegeți -vă ritmul cardiac în repaus – și ceea ce este tipic pentru dvs. – prin aplicația Fitbit, precum și apoi descoperiți exact cum vă poate ajuta să vă notificați sănătatea.

6 lucruri vă poate spune ritmul cardiac în repaus

Nu sunteți suficient de activ ritmul cardiac tipic pentru adultul tipic este de 60 până la 100 de bătăi pe minut (bpm) sau 40 până la 60 bpm pentru sportivi extrem de condiționați. Dacă sunteți sedentar în multe zile, RHR probabil metode sau depășește capătul de sus al acestui interval. Acest lucru se poate datora faptului că inima ta este mai puțin eficientă. Marea veste? În mod regulat, implicându -se în activități aerobice moderate până la energice (mersul rapid, ciclismul, înotul), vă veți ajuta inima să devină mult mai eficientă la pomparea sângelui, în plus, puteți vărsa câteva kilograme, toate acestea vă vor reduce inima în odihnă rata în timp. Chiar și reduceri moderate ale ritmului cardiac în repaus vă pot reduce considerabil pericolul de boală cardiovasculară, precum și de a adăuga ani în viața voastră!

În timp ce îți împingeți corpul poate duce la câștiguri excelente, poate fi, de asemenea, dăunător. Dacă observați un impuls în ritmul cardiac în repaus atunci când mergeți greoi la antrenament, precum și lumină pe restul, corpul dvs. vă poate spune că aveți nevoie să vă reduceți. Oferindu -i odihna corespunzătoare de care are nevoie, corpul tău poate repara lucrările, precum și adaptarea, precum și puteți sări mai puternic ca niciodată.

Sunteți la fel de bine stresat mental, precum și tensiunea emoțională poate determina, de asemenea, ritmul cardiac în repaus să se ridice în timp. Dacă modul „luptă sau zbor” devine norma ta, impulsul asociat în ritmul cardiac în repaus poate crea un pericol mai mare de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, precum și multe altele. Încercați să adăugați relaxare în ziua voastră – citiți, meditați, optați pentru o plimbare cu prietenii sau faceți o sesiune de respirație ghidată pe Fitbit Taxa 2 sau Fitbit Blaze. Activitățile de relaxare de rutină vă pot ajuta să vă luptați cu tensiunea, precum și care ar putea duce la o frecvență cardiacă mai mică.

Sunteți defavorizați din punct de vedere al somnului epuizat? Privarea cronică de somn – care poate duce la oboseală, un metabolism mai mic, precum și gustări suplimentare – pot, de asemenea, să vă crească ritmul cardiac în repaus. Vizați -vă cel puțin 7 ore de somn în fiecare noapte.

Sunteți deshidratați o zi caldă de vară, dacă observați un impuls pe termen scurt în ritmul cardiac în repaus, corpul dvs. poate încerca doar să scadă. Cu toate acestea, s -ar putea să implice, de asemenea, că sunteți deshidratat – mai ales dacă sunteți mai sete decât de obicei, gura dvs. este uscată, precum și pee este mult mai galben decât în mod normal. Pentru a ajuta la scăderea ritmului cardiac în repaus, bea mult mai multă apă.

Stabiliți o condiție medicală dacă aveți o respirație, oboseală neobișnuită, amețeli, sete extremă/urinare, precum și ritmul cardiac în repaus a crescut, este posibil să fiți în pericol pentru boli cardiovasculare, hipertiroidism sau diabet de tip 2. Cu toate acestea, nici o frecvență cardiacă scăzută nu este întotdeauna potrivită. Când este integrat cu simptome (precum cele de mai sus), s -ar putea sugera o problemă cu sistemul electric al inimii tale. Dacă sunteți îngrijorat, discutați despre aceste modificări cu medicul dumneavoastră.

Două avertismente de care trebuie să țineți cont

Dacă observați o modificare a ritmului cardiac în repaus, însă niciunul dintre scenariile de mai sus nu pare plauzibil, există alte două elemente care pot juca un rol: vârsta, precum și medicamentele.

Repausul ritmului cardiac crește cu Agemost of the Time RHR -ul dvs. poate fi modificat. Din păcate, pe măsură ce îmbătrânești, RHR -ul tău are tendința de a crește. Pentru a reduce efectul pe care îmbătrânirea îl poate avea asupra sistemului dvs. cardiovascular, vă puteți ajuta să vă maximizați rezultatele prin exercitarea în zona de resurse umane țintă pentru a vă ajuta să vă reduceți ritmul cardiac în repaus.

Impactul medicamentelor în repaus rate de inimă în ritmul cardiac în repaus pot rezulta, de asemenea, din medicamente fără rețetă sau rețetă. Medicamentele pentru a trata astmul, depresia, obezitatea, precum și starea de deficit de interese tind să vă sporească RHR. Cu toate acestea, medicamentele prescrise pentru hipertensiune arterială, precum și afecțiuni cardiace (beta -blocante, blocante ale canalelor de calciu) scad în mod normal ritmul cardiac de repaus.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Harley PasternakInstructorul de fitness de celebritate, precum și nutriționistul Harley Pasternak deține un master în știință în fiziologia exercițiului, precum și științe nutriționale de la Universitatea din Toronto, precum și o diplomă de onoare în kinesiologie de la Universitatea din Ontario de Vest. Ca specialist în fitness fizic, precum și specialist în nutriție, Harley a antrenat numeroase celebrități, printre care Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Woman Gaga, Megan Fox, precum și Jennifer Hudson. A apărut pe MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, a obținut acces la Hollywood, Extra, Rachael Ray, America de top model, Great Morning America, The Today Show, de asemenea La fel de mulți recent, Corpul de răzbunare cu Khloe Kardashian pe E! De asemenea, Harley a ținut prelegeri pe tot globul, precum și interacțiunile de vorbire în mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.