Cât să alergi dacă nu te antrenezi pentru o cursă

Bună ziua, precum și Miercuri fericită!

La începutul acestei săptămâni am vorbit despre planurile de antrenament la jumătate de maraton, însă, dacă nu te antrenezi pentru o cursă? Astăzi vorbim despre alergare pentru fitness.
Ultimele mele videoclipuri

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Mic dejun, prânz, cină, precum și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Apoi a dispărut – Recenzie de carte
04:20

Trăi
00:00
08:21
14:26

Cât ar trebui să alergi? Exact cât de des? Exact cât de repede? Exact cât de departe? Exact cum acum vacă maro?

Ei bine, exact cât de mult / departe / rapid rulați depinde de:

a.) Abilitatea prezentă

b.) Obiective

Cât de vag, precum și de corect din punct de vedere politic al meu să afirm asta

Noroc pentru tine, nu am chef să fiu vag în ceea ce privește gândurile mele despre nimic – alergarea, legile privind imigrația, drepturile femeilor …

Așadar, când am primit această îngrijorare, am creat un plan de antrenament dur pentru a vă oferi un concept despre cât de mult să alergați:

Am lucrat de la a nu alerga până la 4-5 mile 4 zile pe săptămână, plus două zile de circuit. Înțelegeți dacă este în regulă să rulați exact aceleași distanțe de fiecare dată? Nu pot descoperi niciun tip de informații în acest sens. Mă întreb dacă am nevoie să o apelez într -o zi, precum și o alergare mai lungă cel puțin într -o zi pe săptămână? Am înțeles că a sugerat să sporești doar kilometrajul cu 10 la sută pe săptămână. Care este exact modul în care mi -am dezvoltat kilometri de la 0. Orice tip de informații ar fi apreciat. Nu vreau niciun tip de răni! Vreau să înțeleg cea mai sigură metodă pentru a continua să funcționeze.

Mulțumiri,

În primul rând, cred că dacă nu te antrenezi pentru o cursă, este un concept minunat pentru a -ți schimba cardio. Așadar, acest plan afirmă că „rulează”, totuși, nu ezitați să utilizați cardio ales. Alerg de când încerc să rămân în formă de rulare, cu toate acestea, aș sugera să fac alte dezvoltări de cardio pentru a preveni accidentarea/arderea.

Alegeți cardio, doar nu Bacardio

Ca răspuns la „Înțelegeți dacă este un concept excelent pentru a rula exact aceleași distanțe de fiecare dată?”

Nu este slab în sine, însă nu este bine. Efectuarea unuia sau două specifică constantă, precum și un interval sau o rulare a dealului este un concept mult mai bun, apoi făcând exact același lucru de fiecare dată.

Și încercați să o „schimbați” la fiecare câteva săptămâni. Așadar, a face un pas înapoi în antrenament și/sau creșterea timpului, precum și intensitatea antrenamentelor dvs. este o idee grozavă. Îți menține corpul, precum și mintea să cadă într -o rutină. Acest lucru poate include ceva la fel de simplu ca și cum ar fi înclinat înclinarea sau sprintul într -o cutie poștală de fiecare dată.

Ca în orice tip de fitness fizic sau plan de rulare – dacă simțiți că aveți nevoie de o zi suplimentară de odihnă, luați -o! Când vă aflați într -o locație în care acest lucru este la fel de simplu – împingeți -l! Împingeți -l bine autentic. Rețineți că evaluați unde vă aflați, precum și creșteți problema / distanța la fiecare șase până la opt săptămâni.

De obicei, iau 2 zile libere de la alergarea pe săptămână, precum și o zi totală de odihnă. Dacă doriți să adăugați un cardio suplimentar într -una din zilele de rezistență care funcționează și el.

În această dimineață, am făcut 4 mile, precum și pentru prima dată Jillian 6 Week Six Six Pack 2. Nu încurcă. De asemenea, am făcut acea tehnică de balsam în care mi -am aruncat părul cu un balsam excelent, l -am înfășurat într -un chiflă, precum și l -am lăsat timp de 4 mile sau 45 de minute. Run.rinse.repeat.

Da, reprezentând pentru Englewood, FL astăzi! ce ce. Îmi doresc să fiu acolo de fapt …

Întrebare: Care este tipul dvs. preferat de cardio săptămâna aceasta?

Disclaimer: Inspectați -vă cu medicul, terapeutul, precum și cu femeia de unghii înainte de a începe orice tip de nou plan de fitness fizic sau plan de dietă.

Trimite -mi cartea de lucru

3Save

Împărtășirea este grijulie!

3
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Păstrează Going cu acestea:

Exact cât timp ar trebui să fie pe termen lung, precum și cel mai bun film de rulare Q&A

Exact cât timp ar trebui să fie pe termen lung, precum și cel mai bun film de rulare Q&A

Exact cât timp ar trebui să fie timpul tău lung pentru o jumătate de maraton? IT Band Sydrome – Exact cât timp ați decolat de la alergare? Rrca coa

Rulează în formă de dificultate Săptămâna 1 – Q&A online

Rulează în formă de dificultate Săptămâna 1 – Q&A online

Rulați în formă de dificultate de format online Facebook Session Q&A. Săptămâna 1 preocupări cu privire la alergare, precum și pierderea în greutate. Antrenament pentru frecvența cardiacă și

Lista finală a obiectivelor de alergare pentru noul an

Lista finală a obiectivelor de alergare pentru noul an

Listarea finală a obiectivelor de rulare pentru 2022. Ghidul de lucru al cărții de lucru de nou pentru a -ți stabili cele mai bune obiective de alergare!

Exact cum se face dificultatea de viteză sept pentru a rula mai repede

Exact cum se face dificultatea de viteză sept pentru a rula mai repede

Dificultate care rulează pentru a obține mai repede. Exact cum să alergi mai repede cu provocarea Speed ​​din această lună! Trei pași pentru a rula mai repede

Exact cum se face dificultatea de viteză sept pentru a rula mai repede

Exact cum se face dificultatea de viteză sept pentru a rula mai repede

Alergați mai repede cu provocarea de viteză din septembrie. Obțineți calendarul de rulare, precum și alăturați -ne! Exact cum se face Chall Speed ​​din septembrie

Alergarea pentru calendarul de fitness fizic – septembrie 2020

Alergarea pentru calendarul de fitness fizic – septembrie 2020

Plan de rulare din septembrie Calendar GRATUIT Imprimat. Calendar de antrenament al alergătorului cu 3 runde, precum și 2 zile de antrenament de rezistență

⚡ de Sharereaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.