Ragnar Iisus

Bună ziua! Am fost la Ragnar Jesus în acest weekend, precum un retragere cu Skinny Runner. Ea mi -a vorbit să particip la o retragere în SoCal care se întorcea în oraș pentru a participa și pentru că mi -e dor de ea și mi -e dor de Iisus, am ales să merg. Cu toții am fost pregătiți cu tone de băuturi și gustări și alte necesități aleatorii.

Întrucât nu sunt foarte pe deasupra lucrurilor din viață, nu știam cu adevărat ce să împachetez. Tot ce știam era că era în munți și Dumnezeu avea să fie acolo.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Cum să te pregătești să alergi. sugestii pentru ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
05:34

Dimineața retragerii pe care o trimitem mesaje înainte și înapoi și ea mi -a spus … „Una dintre celelalte fete a spus să aducă un faru sau o lanternă.”

„Mă duci la o retragere sau Ragnar?!” – eu (singura dată când am folosit un far)

“Ambii.” – Sr

Așadar, pentru restul weekendului am numit retragerea Ragnar Isus.

Traficul de vineri după -amiază a fost oribil, dar a fost minunat să aveți 2+ ore cu SR pentru a prinde din urmă și a mânca gustări.

Am ajuns cel mai bine pe terenurile de retragere, am intrat în cabina noastră și ne -am stabilit. Celelalte fete din cabina noastră au fost foarte grozave. Toată lumea are bebeluși și așa m -am prefăcut că Vegas a fost băiețelul meu. Cred că au crezut că este un nume ciudat.

Pentru și mai mult ciudățenia mea, am împachetat o grămadă de lucruri respingătoare de erori … știi din cauza virusului Zika. Toată lumea a fost de genul: „Nu veți primi Zika!” La care i -am răspuns: „Știu pentru că am toate aceste lucruri pentru a o evita!”

Cina a fost prima activitate. Mâncarea a fost foarte bună! Nu sunt o persoană cu carne roșie, dar aveam nevoie de niște proteine, așa că am mers pentru asta.

Aseară, Kelly Minter a vorbit și a fost foarte grozav.

Încă mă lupt cu câteva lucruri mari din viața mea. Îmi doream să ajung la retragere și să ascult ce încearcă Dumnezeu să -mi spună. Am spus recent: „Vreau doar ca cineva să -mi spună ce să fac …” În ceea ce privește alegerile provocatoare din calea mea acum. În sfârșit mi s -a părut că poate vorbeam cu oamenii greșiți și că ar trebui să -mi ascult inima. (Spoiler: Inima mea dormea ​​în acest weekend. Poate am nevoie de ceva Redbull.)

A fost o noapte foarte târziu pentru mine. Adormeam în timp ce fetele încă discutau. Dar m -am trezit simțindu -mă grozav. SR și cu mine am făcut o drumeție de 4 mile și ne -am încântat în munți.

Fapt amuzant: glumesc foarte mult despre ea, dar SR este de fapt din Alaska și a crescut pe o insulă mică acolo. Așa că, chiar dacă este foarte drăguță și elegantă, este și o femeie de munte. Ea mi -a învățat câteva lucruri despre marele aer liber, cum ar fi cum să fac apeluri de împerechere a cerbului și a subliniat această capcană de urs:

Postează cafea și micul dejun. Există o cafenea în campusul centrului de retragere.

A fost o zi foarte bună. Destul de afară, lucruri bune în interior, mâncare excelentă, oameni distractivi, muzică minunată … toate au fost cele mai bune.

Timpul liniștit în munți a fost unul dintre lucrurile din program … Am văzut că două bug -uri doamne zburau când m -am așezat. Asta m -a făcut să mă simt fericit.

Ei bine, acum trebuie să merg să mănânc și să alerg și să fac alte lucruri distractive. Ne vedem mai tarziu!

Întrebare: Când a fost ultima dată când ați văzut o doamnă bug în persoană?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Apelul la curaj și îndrăzneț foarte mult și alergând

Apelul la curaj și îndrăzneț foarte mult și alergând

Verifică timpul … ce faci astăzi? Întoarceți -vă cu alergarea, ziua de odihnă, forța, plimbarea canină, etc … [Verificați pe @Rune

10 cele mai bune poze de la Boston Marathon Weekend Ziua 110 cele mai bune poze de la Boston Marathon Weekend Ziua 1

Recapitularea weekend -ului Boston Marathon. Distracție de la Boston Marathon Expo, mâncare, linie de sosire, alergare și hotel. BAA 5K Race and Meet

Sugestii de călătorie și povești din vacanța din San Francisco

Sugestii de călătorie și povești din vacanța din San Francisco

Sugestii de călătorie de la San Francisco. Confesiuni de călătorie din escapada mea de vară și locurile preferate din San Francisco California

sugestii reale pentru a -și face prieteni noi

sugestii reale pentru a -și face prieteni noi

Sugestii pentru a -și face prieteni noi ca adult. Cum să întâlnești oameni noi și prietenii în anii 20 și 40. Rulează mâncați repetare vid

Cum și de ce să dezvălui pe cineva pe podcast -ul social media 110

Cum și de ce să dezvălui pe cineva pe podcast -ul social media 110

Trebuie să vă desfășurați pe Instagram sau pe Facebook? De ce. Când. Și cum să nu urmărești cu dragoste. Îngrijirea de sine și social media

Înghețarea ouălor-cum se duc injecțiile acasă

Înghețarea ouălor-cum se duc injecțiile acasă

Îmi îngheț ouăle. Cum fac injecțiile pentru videoclipuri pentru tratamentul fertilității. Fotografii de congelare a ouălor acasă

⚡ de Sharereaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.