Hotărârea de 23.000 USD pentru UFC 157 Piratery

adăugând la postările arhivate ale acestui site care se referă la UFC Pay pe vizualizare piraterie, motivele de judecată au fost eliberate recent de către Curtea de District din SUA, D. Arizona, care susține o hotărâre de 23.000 USD în urma pirateriei comerciale din UFC 157.

În cazul recent (Joe Hand Promotions, Inc. v. Manzo), inculpatul a afișat UFC 157 la restaurantul lor, fără a cumpăra o licență comercială de la reclamant. Reclamantul a dat în judecată și a obținut o hotărâre implicită în sumă de 23.000 USD. Pârâtul s -a mutat să lase deoparte hotărârea, dar cererea a fost respinsă cu instanța, constatând că nerespectarea lor la proces a fost inițial „inexcusabilă”.

În susținerea premiului de 23.000 de dolari, judecătorul de district, John Sedwick, a oferit următoarele motive:

Aici, Manzo susține că este sofisticat din punct de vedere legal prin faptul că este conștient de nevoia de a răspunde la o plângere din experiența sa cu a fi trimis în judecată în trecut. [21] De fapt, Manzo afirmă că a fost trimis în judecată de același reclamant în acest caz, iar în trecut a angajat un avocat și a răspuns la plângere. El spune instanței că, dacă „și -ar fi dat seama că [th] este o acțiune a început, [el] ar fi apărut și s -ar fi apărat.” [22] Dar înregistrarea respinge această afirmație. Dovezile proprii ale inculpaților arată că au fost notificate efectiv despre această acțiune atunci când serverul de proces a lăsat copii ale plângerii cu managerul de birou al lui Manzo. În plus, cererea reclamantului pentru implicit a unui funcționar a fost servită pe inculpați prin poștă, așa cum a fost cererea sa pentru o judecată de neplată. Pârâții nu susțin că nu au primit aceste documente. Pârâții nu reușesc să ofere nicio explicație pentru ce le -a luat peste un an după ce a apărut moțiunea reclamantului pentru ca o hotărâre de neplată să apară în acest caz. Deoarece inculpații au înțeles consecințele inacțiunii și nu oferă nicio explicație de bună credință pentru comportamentul lor, Curtea trebuie să presupună că au acționat cu rea -credință pentru a întârzia răspunderea potențială. Această conduită culpabilă face ca inacțiunea lor să fie inexcusabilă. [23]

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Pirateria UFC 119 duce la 4.800 USD Evaluarea daunelor 10, 2016 în 2016 „Piraterie”
3.600 USD în daune acordate pentru UFC 157 Piraterie de către „Organizația caritabilă privată” 17 februarie 2016in „Piraterie”
UFC 157 Pirateria duce la 2.900 USD Evaluarea daunelor 29, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.