Miercuri miercuri

Ben și cu mine avem probleme. Am mers într -o noapte fără somn și am fost amândoi mizerie completă astăzi. Ne -am luptat despre cafea în această dimineață, amândoi gustate inutil după -amiaza și acum vrem să ne culcăm la 19:00!

Când avem bebeluși, probabilitatea divorțului și/sau a morții este destul de mare.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 12 minute, 7 secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 6
01:19

Trăi
00:00
08:21
12:07

Vorbind despre, cred că bebelușii trebuie să angajeze o firmă de PR și să facă unele rețele de socializare, pentru că nu primesc ceea ce vând …

www.natataliede.com

Cu excepția cazului în care – există șanse să am un leu pentru copii. Mă bucur să fiu doborât pentru unul dintre aceștia.

De fapt, am făcut un pui de putere de 20 de minute după -amiaza. Eu nu fac niciodată asta! Odată ce m -am trezit, m -am simțit totul lent și ciudat și am sfârșit să mănânc o grămadă de cereale „pentru a mă face să mă simt mai bine”. Există o logică acolo undeva jur.

Am făcut o plimbare cu revista mea pentru a reveni pentru restul serii și am făcut o cină incredibil de de bază – salată de chiuvetă (ca în – „Totul în afară de bucătărie…”).

Chiar dacă am gustat după -amiaza și nu mi -a fost foarte foame la cină, nu am vrut să -l omit pe toate împreună și să ajung să mănânc o mânecă de cutii Oreos cu găuri de gogoși la 22:00, așa că am făcut o masă sănătoasă mai ușoară pentru a reveni înapoi Din teribilul cereale din 2011.

Palul meu Mara este pregătit pentru un concurs de cupcake de la Pom Wonderful. Dacă aveți o secundă, puteți vota pentru ea aici.

Acum mă voi bucura de spectacolul Jennifer Lopez. Adică, American Idol.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.