4 ore sau bust!

Unul dintre marile mele obiective din 2010 este să conduc un maraton în mai puțin de 4 ore! Este un obiectiv pe care îl urăsc să recunosc chiar pe blog pentru că știu că va fi foarte greu pentru mine și sunt foarte foarte înspăimântat:/

Dar, am venit curat cu obiectivele mele față de începutul anului, așa că aș putea să -mi împărtășesc planul pentru realizarea acestui vis cu tine.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Frumoasa mea soție din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Frumoasa mea soție din Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Recenzie de carte audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare bună?
Împărtășesc o recenzie rapidă a cărții disponibile pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță, a unei căsătorii tinere care este redefinită de boala mentală și afirmă puterea iubirii.

Viața lui Mark și Giulia a început împreună ca o romantism de basm. S-au îndrăgostit la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru de ani și și-au început viața de vis în San Francisco la scurt timp. Dar, când Giulia avea douăzeci și șapte, a suferit o pauză psihotică înspăimântătoare și neașteptată, care a aterizat-o în secția de psihologie timp de aproape o lună. Într -o zi a fost dinamică și bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă și sinucigașă, convinsă că cei dragi nu sunt în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce ar trebui să ascult în continuare?!

Link -urile către carte și alte recenzii sunt pe RUNEATREPEAT.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
05:31

Ieri am trecut prin uriașa noastră grămadă de poștă care a intrat în timp ce eram în escapadă și am fost încântat să văd cea mai nouă problemă a mea din lumea lui Runner a sosit. Am răsturnat deși și m -am împiedicat de un plan de a rula un maraton de patru ore!

Ar trebui să fie un semn! Așadar, am ales să mușc doar glonțul și să intenționez să -mi conduc următoarea Mary în mai puțin de patru ore, după acest plan, cu câteva modificări pentru viața mea, călătorii și corp.

Sunt încântat. Sunt speriat. Voi scrie despre pregătirea mea aici?

Am alergat doar 2 maratoane până acum. PR -ul meu este de fapt primul meu maraton la 4:15!

Dar, numeroasele mele Maria din ianuarie a fost 4:27? Eu dau vina pe diferența de timp

a.) a fi bolnav și b.) Nu te antrenezi suficient (sezonul de iarnă darn în MD)

Știu că am un drum foarte lung și greu de antrenament înaintea mea, dar cel puțin voi încerca să optez pentru asta. Mi -am dorit foarte mult să alerg pe Long Beach în octombrie, dar cred că trebuie să fac cel puțin o jumătate de Mary înainte să fac o alta plină. Dar, există o problemă – nu pot găsi o jumătate de maraton în SoCal în august sau septembrie (cu excepția AFC din San Diego, weekend -ul, sunt din oraș, eșuează).

Vă rog să -mi spuneți dacă sunteți la curent cu o jumătate de maraton la 200 de mile de județul Orange la sfârșitul lunii iulie până în septembrie. Mulțumesc!

Voi lua decizia finală cu privire la următorul meu maraton complet, dacă găsesc sau nu o jumătate de maraton înainte de Long Beach, care este 17 octombrie.

Nu am avut timp la micul dejun înainte de grevă! În această dimineață, așa că am zguduit doar o cafea înghețată și am numit -o combustibil.

Când m -am întors am făcut un smoothie mare cu pulbere proteică, gheață, lapte de migdale, spanac, semințe de chia și gumă de xantham.

Plus un sandwich subțire cu PB pe lateral. Trader Joes este din nou din untul meu de migdale de in? În ultima vreme nu m -au reușit cu adevărat. Boo.

Acum sunt plecat să -l cunosc pe prietenul meu Kristin la prânz? Ne vedem mai târziu Gators …

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.