Rularea listei de containere, precum și MMM – Taco Salad

Este din nou acea dată – Mexican fără carne luni!

Practic am sărit astăzi „MMM” pentru că nu mă simțeam. Dar, pentru că aveam fasole care trebuiau mâncat oricum, am aruncat împreună o salată de taco. Nimic nou, cu toate acestea, se termină sarcina. *Nu vă place exact cum mexican fără carne luni = mmm = mmmmmmmm
Cele mai noi videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Exact cum să te pregătești să alergi. sugestii despre ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
05:34

Fixare de salată de taco: romaine, salsa, carne măcinată veggie, fasole, tapatio, precum și cheddar tocat. Servit cu o tortilă, precum și chipsuri care se părea doar să fie pe masă. Mulțumesc Ben. Publicați cina am dorit un tratament, însă, pentru că încerc să previn la fel de mult zahăr în această săptămână am ales pepene verde. Am continuat să mănânc o metodă și o mare parte din ea, precum și acum mă simt umflat. Nu cred că acesta a fost punctul de a încerca să -mi „curăț” mâncarea. Boo. Trecând peste.

Gustarea mea pentru timpul de pauză – iaurt grecesc, precum și amestec de cale de casă. Sunt încântat că am împachetat acest lucru de când mi -a fost foame între clasă, precum și laborator astăzi! De asemenea, am fost foarte plin de spirit, ceea ce este aleatoriu. Îmi pare rău, amice laborator.

Rularea listei de containere

Câteva mele alergări ale mele, precum și chaturile cu colegii alergători m -au influențat total. Sunt mult mai inspirat ca niciodată! Chiar dacă sunt încă la o lună distanță de următoarea mea cursă, sunt cu toții pregătiți să planific respectarea unuia. În esență, sunt consumat cu Active.com cel mai bine acum, precum și cu alte rapoarte de curse ale bloggerului.

Cercetez toate „cursele mele de vis”, precum și am o listă de curse pe care vreau să le fac înainte de a „da lovitura găleții de alergare”.

Listarea containerelor mele de rulare include …

– uriaș Sur: Această cursă se ridică la toate cele „cele mai pitorești” înregistrări de maraton, precum și se regăsește în starea mea preferată. Nu la fel de departe de locul în care Ben, precum și eu am avut o mini-lună în noaptea după ce ne-am căsătorit!

– New York: Dacă o puteți face acolo, o veți face oriunde.

– Catalina: Pe o insulă chiar lângă CA. Am auzit că este o nebunie din greu, cu toate acestea, este posibil să alergi cu bivolii regionali. La fel ca și în esență, intrați într -un cult dacă o faceți. Oarecum.

– DisneyWorld: Vreau răscumpărare. Pune -mă în antrenor! Pot să o fac de data asta !!

– Disneyland jumătate: este în curtea mea, cu toate acestea am ieșit în oraș în fiecare an pentru că a început. Ben la fel de bine ca și eu călătoresc mereu în acel weekend de la ziua lui de naștere, cu toate acestea am cerut să mă lipesc să o fac o dată.

– Nike Women’s Half in SF: Vreau cu adevărat să conduc o „cursă a femeilor” atât pentru tovarăș, precum și pentru energie? Plus SF Rocks.

– Orice tip de maraton într -o altă țară: exact cum afirmați „Unde este Porta Potty?” În greacă?

– Boston: O femeie poate visa, nu -i așa?

Întrebare: Aveți o listă de containere care rulează?

O distanță sau o cursă la care visezi ??

De asemenea, vreau să fac un trot de curcan anul acesta, precum și câteva curse tematice distractive?

Acum ar trebui să fiu plecat să adaug pe lista mea!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.