BodyBugg Gânduri preliminare

Hei acolo, precum și luni încântate! Am achiziționat un bodyBugg vineri, precum și l -am folosit, având în vedere că târziu în acea noapte. Pentru cei care nu înțeleg – BodyBuggg este un braț, precum și un sistem de programe de calculator care urmărește exact cât de multe calorii ați vărsat în fiecare zi.

La sfârșitul unei activități sau la sfârșitul zilei îl conectați la computer, precum și arată exact cât de multe calorii ați ars pe parcursul zilei. Puteți selecta pentru a privi și o anumită fereastră de timp, astfel încât să puteți vedea exact exact cât de multe calorii ați ars în timpul exercițiilor fizice.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
08:01

BB -ul de pe sistemul de internet vă permite să introduceți toată mâncarea pentru zi, astfel încât să poată urmări caloriile în versus calorii. Nu sunt un fan imens al trackerilor de calorii pe Internet, precum și încă nu am utilizat acest lucru.

Am dorit un BB de mult timp, cu toate acestea nu am fost într -o locație în care informațiile ar fi făcut diferența. Cu toate acestea, adevărul că încep antrenamentele maratonului, precum și încerc să mănânc intuitiv cu o anumită pierdere în greutate presărată deasupra – este foarte mare pentru ca corpul meu să -l gestioneze pe cont propriu. Sunt extrem de curios despre exact cât de multe calorii am aruncat în timp ce alerg în versus zilele de odihnă, precum și unele au crezut profund înainte de a lua o decizie de a -l cumpăra.

Scopul meu cu BodyBugg este de a obține un concept mult mai bun despre exact cât de multe calorii am vărsat, precum și exact cât de multe trebuie să mănânc pe zi. Am o mulțime de concepte preexistente despre exact cât de multe calorii trebuie să mănânci pentru a pierde/întreține/fi fericit … Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu se bazează pe corpul meu.

Am pus -o pentru prima dată vineri seara, precum și am folosit totul sâmbătă, precum și în timp ce dorm. Sâmbătă am alergat 4 mile simple, precum și 2 mult mai mult alergare/plimbare cu Ben. În afară de asta, nu eram extrem de activ.

Așa că, când am conectat BB pentru a vedea exact cât de multe calorii am ars sâmbătă, am fost extrem de șocat să văd că am verificat peste 3.000. Da.

Sunt sceptic că este peste 3.000, însă nu mă plâng dacă este adevărat

O voi purta cu câteva zile mai mult înainte de a alege dacă aceasta este o înșelătorie sau nu. Dacă aleg acest lucru este legitim, atunci intenționez să încep să mănânc cu Michael Phelps.

Nu urmăresc caloriile ideal acum, cu toate acestea bănuiesc că mănânc ca un adolescent care să -mi păstreze greutatea actuală dacă aceste numere sunt corecte. Acest lucru nu este cu adevărat necesar, precum și unele modificări.

Actualizare Body For Life: Nu am respectat Body pe viață de la noua adăugare de păsări de curte (și mult mai multe ouă) la tipul meu de plan de dietă, m -a aruncat pentru o buclă. În ianuarie, am început să mănânc păsări de curte după mulți ani de a fi legume, precum și a început planul bogat în proteine ​​în același timp. Am luat o decizie conform căreia o modificare a unei persoane a fost suficientă pe baza exact a modului în care a răspuns corpul meu. Am început prompt să mă simt mult mai satinat, precum și mai puțin „predispus”.

Modificările cu un impuls în proteine ​​au fost toate pozitive, precum și am dorit să mă concentrez pe asta în loc să obsedez asupra dimensiunilor părților, precum și a caloriilor. Cu toate acestea, cred în continuare că singura metodă pe care o voi obține mai repede este dacă slăbesc, precum și acesta este încă un obiectiv major al meu. Acesta este motivul pentru care am achiziționat BB, precum și în curând voi încerca să tai calorii în mod conservator pe baza exact cât de mult am ars.

Azi dimineață am mers pe 6 miler. Era menit să fie o alergare de ritm, însă nu toți milele mele au fost rapide.

Apoi, am deschis această nouă aromă de pulbere de proteine. Nu un fan.

Cu shake -ul meu de proteine: pb & J Cinnamon Raisin Toast, precum și aluat cu EB. Am achiziționat aluatul Boudin de la Costco. Este uimitor.

Mini-jocuri de luni pentru 21.02.2011:

1. Ajungeți la sală de 2 ori săptămâna aceasta

2. Lipiți -vă de rutina de rulare (pentru o dată), precum și de întindere

3. Studiu de cercetare pentru examenul Ace în fiecare zi cel puțin 1 oră zilnic

Ai vreun tip de mini-jocuri de luni?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

AcțiunePoștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Exact cum să oprești un hack de rutină slab – 126

Exact cum să oprești un hack de rutină slab – 126

Tehnica de a opri să mănânci, să mănânci binge sau un obicei mai slab. cea mai bună idee de mâncare intuitivă pentru a vă ajuta să ștergeți planul de dietă a

Alergarea este cea mai bună metodă pentru a slăbi, dar …

Alergarea este cea mai bună metodă pentru a slăbi, dar …

Exact cum să slăbești în greutate, precum și să te bucuri în călătorie. Idei pentru a pierde în greutate cu alergarea. exact cum să te bucuri în alergare, precum și să te simți goo

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Rularea preocupărilor alimentare de fitness fizic alimentar, precum și răspunsuri. idei pentru alergarea de vară, ce să faci dacă ești deprimat și

Pierdere în greutate, pepene verde, precum și actualizări de weekend cu Diego

Pierdere în greutate, pepene verde, precum și actualizări de weekend cu Diego

Exact cum să te placă în timp ce te îmbunătățești. Pozitivitatea corpului în timp ce pierdeți în greutate sau mergeți după un gol. idei despre exact cum

Calendar de antrenament pentru alergători cu exerciții, precum și idei – decembrie 2019

Calendar de antrenament pentru alergători cu exerciții, precum și idei – decembrie 2019

antrenament, precum și rularea calendarului pentru decembrie. Calendar tipărit gratuit pentru noii alergători cu exerciții de greutate corporală, precum și runnin

Macros 101 cu Tina din morcovi n tort – 137

Macros 101 cu Tina din morcovi n tort – 137

RUN EAT PODCAST REPEPERILOR 137 MACRO -uri 101 cu morcovi n autorul tortului Tina Haupert. Ce alergători trebuie să mănânce pentru a alerga mai repede și

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.