9 Elementele esențiale de vară de care ai nevoie în geanta de sală

Duffel, Rucsac, Geantă, Satchel – indiferent de ceea ce folosești pentru a -ți obține echipamentul la sală, studio sau oriunde te antrenezi, iată ce ar trebui să fie în el asta sezon.

1. Fitbit Charge HR
A lucra într -o zi caldă poate pune stres suplimentar pe căpușă. De fapt, Clinica Cleveland raportează că inima ta bate cu aproximativ 10 bpm mai repede pentru fiecare grad, temperatura internă a corpului tău crește din cauza exercițiilor fizice sau a mediului. HR -ul de încărcare vă poate ajuta să urmăriți ritmul cardiac pe parcursul zilei și în timpul antrenamentelor. Dacă observați că numerele dvs. se strecoară mai mult decât ar fi într -o zi răcoroasă (sau în interior cu aer condiționat), întoarceți -vă intensitatea și îndreptați -vă pentru o nuanță.

2. Waterbottle
Ați mai auzit acest baterist înainte: hidratarea este o vreme caldă obligatorie! Cantitatea de apă necesară variază în funcție de compoziția și nivelul activității corpului, dar, în general, Colegiul American de Medicină Sportivă recomandă să bei 16 până la 20 de uncii cu 4 ore înainte de exercițiu, apoi 8 până la 12 uncii cu 10 până la 15 minute înainte de exerciții fizice și 3 până la 8 uncii la fiecare 15 până la 20 de minute în timp ce antrenezi. Încercați, de asemenea, să vă cântăriți înainte și după antrenament și înlocuiți lichidul pierdut în timpul sesiunii de transpirație în două ore – atingeți 20 până la 24 de uncii pentru fiecare kilogram pierdut.

3. Șervețele
Fără duș? Nici o problemă! Un pachet de șervețele poate fi fantezist (gândiți-vă: grad facial) sau simplu (salut, culoar pentru copii) și indiferent de marca pe care o cumpărați, sunt la îndemână. O glisare rapidă poate ajuta pielea transpirată, post-antrenament să se simtă curată și proaspătă.

4. Șosete
Când umiditatea se întâlnește cu frecare, se întâmplă blistere. „Chiar și o cantitate mică de frecare în interiorul adidașilor dvs. într -o zi transpirată poate duce la pleada pielii și blistere”, spune David E. Bank, M.D., dermatolog în Mt. Kisco, NY. Cea mai bună prevenire: purtați șosete care aruncă transpirație atunci când faceți antrenament și aveți o pereche în plus în geantă pentru a vă schimba atunci când ați terminat.

5. protecție solară
Nu numai că se îndepărtează de arsuri dureroase, aplicând regulat SPF 30 sau mai mare protejează împotriva cancerului de piele, care, din păcate, este în creștere. Potrivit Fundației pentru Cancer Skin, cea mai frecventă formă de pre-cancer afectează peste 58 de milioane de americani, iar 90 la sută din cancerele de piele non-melanom sunt legate de radiația UV de la soare. Purtați la fel de multă îmbrăcăminte pe cât corpul dvs. poate lua luând în considerare căldura de vară, apoi Slather Solfrouscreen pe orice părți expuse.

6. Balsam de buze
Cele mai bune elemente din vară – Warmth și Lumina soarelui, nu sunt atât de grozave pentru sărutătorul tău. „Buzele nu au glande de transpirație sau ulei, astfel încât acestea să poată deveni ușor uscate și prinse pe vreme caldă”, spune Bank. Căutați un balsam cu ingrediente care se blochează în umiditate, cum ar fi ceara de albine și untul de shea. Alegeți unul cu SPF și vă veți proteja buzele de raze UV.

7. ochelari de soare
Pielea nu este singura parte a corpului care poate fi deteriorată de razele soarelui. Cercetările au legat anii de expunere la radiații UV cu viziune afectată și orbire tranzitorie sau permanentă mai târziu în viață. Făcând ochelari de soare atât o declarație de stil, cât și o sănătate trebuie! Protejați -vă ochii în spatele unei perechi care filtrează lungimile de undă sub 400 nm (căutați nuanțe cu „400” pe etichete).

8. Deodorant
Este destul de sigur de spus, acesta este un articol care aparține în geanta de gimnastică pe tot parcursul anului. Dar acum este deosebit de important, deoarece transpirația amestecată cu căldura verii poate face o situație suplimentară mirositoare. Folosiți un prosop pentru a ridica umezeala după un antrenament – Deodoranții funcționează cel mai bine atunci când sunt aplicate pe pielea uscată.

9. Flip Flops
Trei cuvinte: ciuperca pentru picior, ick! „Oricând aveți căldură și umezeală, există un potențial ca ciuperca să prospere”, spune Bank. Nu treceți nicăieri lângă un duș public sau o piscină în această vară, fără o pereche de acestea.

Ne -a fost dor de ceva? Ce este în geanta ta de gimnastică în acest sezon? Distribuie comentarii!

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnostic sau tratament medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Kimberly Daly Farrell

Kimberly Daly Farrell este redactorul de manager la Fitbit. Un antrenor de sănătate certificat și dependent de alergare auto-diagnosticată, Kimberly a studiat nutriția integrativă și a finalizat trei maratoane. Ea a ocupat anterior poziții editoriale la Magazine de formă, glamour, fitness și bune menaje.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.