A sensible service to the Marijuana issue in combat sports

lost in the discussions of the Nevada state athletic Commission’s draconian punishment of Nick Diaz and the far from ideal situations of his hearing is the fatal flaw in modern day athletic commission testing for Marijuana.

Marijuana este, de către WADA și de multe standarde ale Comisiei Atletice, interzise doar în competiție (spre deosebire de steroizi și alte medicamente care îmbunătățesc performanța, care sunt interzise de cele mai multe ori.).

Motivul pentru aceasta este simplu. Marijuana, alcoolul și alte așa -numite „droguri de abuz” nu îmbunătățesc performanța. De fapt, WADA nu interzice nici măcar alcoolul în competiție pentru multe sporturi, cu excepția celor în care este percepută vătămarea ca fiind posibilă, cum ar fi sporturile aeriene, sporturile auto și tir cu arcul. Substanțele în stare de ebrietate sunt interzise doar în competiție în lumea sporturilor de luptă pentru siguranța luptătorului care le consumă. Niciun autoritate de reglementare nu va permite unui sportiv combativ să concureze în timp ce se poate face argumente afectate și mici argumente împotriva acestui obiectiv.

În acest scop, comisioanele se bazează mai ales pe screeningul metabolitului în testele de urină care nu fac nimic pentru a identifica dacă un sportiv este afectat în timp ce concurează. Aceste teste arată doar că marijuana a fost consumată ceva timp în trecut. Diverse jurisdicții stabilesc praguri sintetice care, dacă sunt depășite, sunt considerate a fi o încălcare a interdicției în competiție, dar acestea nu măsoară din nou sobrietatea

O metodă mult mai sensibilă ar fi să se bazeze pe integritatea proiecțiilor medicale pre -bout. Medicii sunt prezenți la evenimente reglementate. Ar fi nevoie de puțin timp și efort pentru o dată pentru a garanta că niciun concurent nu este pe cale să lupte în timp ce arată semne de depreciere. Dacă un luptător nu este în mod obiectiv afectat în niciun fel și satisface medicii prezenți, atunci problemele autentice de siguranță ale autorității de reglementare sunt îndeplinite în mod semnificativ. Permiterea unui atac, pe de altă parte, și găsirea urmelor de substanțe care ar fi putut fi consumate cu câteva zile sau săptămâni înainte, ratează acest obiectiv și este o practică pe care autoritățile de reglementare ar trebui să o ia în considerare în mod serios reevaluarea.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Florida elimină canabisul ca substanță interzisă în Combat SportsMay 4, 2021
Primul Cannabis Tue dat de o Comisie Atletică a Statelor Unite ale Americii 26, 2021 Cu 1 comentariu
Nevada consideră eliminarea interdicției de marijuana de la Combat SportsJanuary 10, 2017 Cu 2 comentarii

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.