Consiliul guvernatorilor NCAA reafirmă angajamentul de a actualiza numele, imaginea, precum și ghidurile de asemănare

, cu o serie de legislații specificate să aibă impact în curând, cel mai bun organ de conducere al NCAA și precum și asemănare în această vară.

„NCAA, precum și membrii săi rămân dedicați să ofere o cale pentru studenții-sportivi să beneficieze de nume, imagine, precum și oportunități de asemănare”, a declarat Consiliul de guvernatori al NCAA într-o declarație care respectă ședința sa trimestrială. „După cum am menționat anterior, recunoaștem semnificația de a lua măsuri rapide și adecvate pentru a ne moderniza regulile. De asemenea, ar trebui să lucrăm împreună cu Congresul pentru a produce un cadru legal, precum și legislativ la nivel federal pentru a susține numele, imaginea, precum și asemănarea în contextul învățământului superior. Cu o serie de legislații specificate care au impact în această vară, vom continua eforturile pentru a îmbrățișa nume de lărgire, imagine, precum și șanse de asemănare, imediat ce este recomandabil. ”

Citând evenimente judiciare, politice, precum și de aplicare guvernamentală, consiliul de administrație a susținut amânarea voturilor anticipate pe nume, imagine, precum și propuneri de asemănare în toate cele trei divizii, în timp ce își reafirmă angajamentul de a moderniza orientările la prima oportunitate viabilă.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.