Kevin Lee nu a reușit să dezvăluie infecția Staph pe chestionarul NAC

respectând pierderea lui UFC 216 față de Tony Ferguson, Kevin Lee a recunoscut că o scădere vizibilă pe sânul său era o infecție cu stafie. El a sugerat să -și încerce cel mai bun „să -l ascundă” de autoritățile de reglementare.

Lee a recunoscut că Staph a fost cunoscut înainte de luptă, precum și instructorul său de fitness a menționat că „medicamentul” a fost luat pentru a trata infecția. Lee a mers atât de departe încât să folosească machiajul pentru a -și ascunde infecția spunându -i lui Ariel Helwani că „am simțit că am făcut o sarcină excelentă de a folosi machiajul, precum și de a încerca să ascund tot ce am putut.”

Este un lucru pentru un concurent să încerce, precum și să acopere problemele de sănătate și sănătate din interogările media, cu toate acestea, este mai degrabă unul mai degrabă atunci când acestea nu sunt dezvăluite în chestionarele medicale înainte de luptă.

Ambele fapte de mai sus pot ateriza Lee în apă caldă cu autoritățile de reglementare din Nevada. Chestionarul de pre-luptă pentru compensații din Nevada cere atât despre „boli, cât și despre boli”, precum și despre „medicamente”. Aceste îngrijorări sunt solicitate „sub acuzația de sperjur”.

Lee a bifat caseta „nu” când a fost întrebat atât despre boală, cât și despre medicamente.

Aceste refuzuri au fost făcute sub acuzația de sperjur într -o zi înainte de atacul său.

Se dezamăgește exact cum Lee a reușit să se confrunte cu o infecție vizibilă Staph. Este mai dezamăgitor faptul că autoritățile de reglementare i -au permis să continue o reducere a greutății pe care „al naibii de aproape l -a ucis” după o încercare preliminară eșuată. O solicitare publică de înregistrări către Nevada a expus că atunci când medicii NAC au declarat Lee să fie în „condiție fizică excelentă” pentru a susține că tensiunea arterială a fost 106/52, el a avut un impuls de ședere din 134, precum și un puls permanent de 152. Aceste sănătate regulatoare a sănătății regulatoare Și Wellness, precum și lapsurile de securitate, însă, nu motivează răspunsurile lui Lee cu privire la chestionar.

Nu este înțeles în această etapă dacă Lee se ocupă de acțiuni disciplinare pentru non-dezvăluirea sa. De asemenea, nu este eliminat dacă medicii NAC nu au reușit să noteze această infecție din cauza încercărilor lui Lee de ascundere sau dacă NAC a fost în regulă să permită lui Lee să se confrunte cu o infecție Staph înțeleasă. Orice tip de răspuns este tulburător de o sănătate și sănătate, precum și din punct de vedere al securității, precum și din acest ultim capitol de reglementare din cărțile MMA lasă mult de dorit.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Medicul din ring discută când este în regulă să lupți cu Staph Infecție în 21 octombrie 2017 cu 1 comentariu
UFC/USADA îndoaie regulile pentru Andrea „KGB” Lee Semning? 28 septembrie 2017 Cu 1 comentariu
Sporturi de luptă sigure într -o pandemie? Medicii cu experiență cu experiență vorbesc adaos pe 12, 2020 Cu 1 comentariu

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.