4 Sfaturi profesionale pentru a vă perfecționa lovitura de pedală

Când vine vorba de perfecționarea accidentului vascular cerebral, există o preocupare pe care trebuie să o luați în considerare: Exact cât de grav sunteți despre călărie? Dacă urcați pe bicicletă pentru timp liber sau să vă conectați câțiva kilometri de weekend cu copiii, nu mi -aș petrece la fel de mult timp nevoiți în legătură cu eficiența pedalării. Pentru bicicliștii relaxați, doar ciclismul este suficient, deoarece corpurile umane au capacitatea de a ajunge să fie mai eficiente cu practica. Cu toate acestea, dacă doriți viteza, veți avea nevoie să stăpâniți câteva tehnici speciale. Chiar aici sunt câteva trucuri.

1. Modificarea cadenței

Cel mai ușor lucru pe care îl puteți face pentru a vă antrena corpul pentru a lucra mai eficient este modificarea cadenței voastre. Călătoriți un minut (mai mult dacă puteți), treceți la un echipament mai mare, precum și cu adevărat lent. Apoi, comutați -vă între rezistența extrem de bit cu o cadență ridicată (în jur de 120 de accidente vasculare cerebrale pe minut), precum și o rezistență ridicată cu o cadență extrem de lentă (aproximativ 50 de lovituri de pedală pe minut).

2. Antrenează unilateral

Poate zgomot ciudat, cu toate acestea, călărind cu bicicleta cu un singur picior forțează corpul tău să se curețe de eficiență. Și, potrivit unor cercetări recente, ar putea beneficia de ambele membre – nu doar cea pe care o antrenezi. Un studiu de cercetare în Journal of Foysiology second -hand a descoperit că stamina unilaterală care antrenează membrul liber a redus pierderea de rezistență în cea imobilizată. Credeți -vă de două beneficii pentru costul unuia!

3. Concentrați -vă pe tragere

Dacă sunteți pregătit să investiți bani, manivelele de pedale ar putea fi metoda de a merge. Aceste brațe de pedală nu vor susține mișcarea în sus la capătul unei lovituri de pedală, care apoi te obligă să tragi în mod conștient pedalele, precum și apoi înapoi.

4. Investiți în biciclete cu viteză fixă

Cea mai de succes, precum și metoda tradițională de a se antrena este utilizarea bicicletelor cu viteze fixe. Am început să le folosesc după ce mi s -a oferit acest sfat ca călăreț de juniori, precum și am continuat de când am fost convins că m -au ajutat. Am fost relativ puternic în a împinge pedalele în jos, însă nu am petrecut niciodată suficient timp pentru a le trage înapoi. Un echipament fix este un instrument genial pentru a vă ajuta cu asta. Mulți ani, aș începe să mă antrenez după offseason pe o bicicletă cu viteză fixă. Aș începe cu un echipament relativ mic (ceva de genul 42-16 sau 42-17) pentru a-mi face cursa pedalei mai ușoară, mai rotundă, precum și mult mai bine echilibrată. Este un instrument genial.

Căutați să vă antrenați ca un profesionist? Încercați un velodrom, o pistă de ciclism interior. Este distracție excelentă! Toată lumea de pe un velodrom este obligată să utilizeze o bicicletă cu viteză fixă, așa că sunteți toate egale. Există câteva bănci relativ abrupte, care pot fi un pic intimidante la început, cu toate acestea veți gestiona! Pe lângă faptul că nu vă amintiți, este o metodă excelentă pentru a obține unele antrenamente intense, fără a fi nevoie să luați vremea mai rece. Până în primăvară, îți vei surprinde prietenii buni atunci când arăți mult mai bine, precum și călătoria mai repede. Dacă aceasta nu este o situație câștig-câștig, atunci nu înțeleg ce este.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Jens Voigt

Ambasadorul Fitbit, Jens Voigt, este un fost expert biciclist care servește în prezent ca consultant în echipă pentru Trip Factory Racing. Jens îmbrățișează durerea, precum și trăiește prin motto: „Închideți picioarele!” El când a parcurs 20 de kilometri în turul Franței pe bicicleta unui copil. Jens are șase (da, șase!) Copii, precum și trăiește în Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.