24 de ore rapide: merită să încercați?

de Matt Weik

În weekendul trecut am avut casa pentru mine, deoarece cealaltă jumătate a mea, precum și fiul meu erau în afara orașului. Pentru majoritatea băieților, asta înseamnă să te petreci cu băutura, precum și cu pizza cu băieții. În timp ce credința mi -a trecut prin minte, am decis să o iau într -o direcție total diferită. Am făcut un post de 24 de ore. Sunt utilizat la post, deoarece folosesc în mod activ post intermitent, deoarece se potrivește cu modul meu de viață mult mai bine decât să încerc în formă în atâtea mese pe parcursul zilei. Mi -am crezut că, dacă sunt utilizat la post timp de 16 ore, ce mai sunt încă 8?

Oamenii par să aibă acest concept că „post” înseamnă că nu mănânci zile întregi. Deși există oameni care fac așa ceva, nu despre asta vorbesc în timpul acestei experiențe. Există o serie de tipuri de post. Acest articol vorbește în special despre postul de 24 de ore.

Beneficiile unui post de 24 de ore:
• Îmbunătățește energia, precum și vigoarea
• Permite sistemului digestiv să se recupereze, precum și să se vindece
• Îmbunătățește claritatea mentală
• Îmbunătățește imunitatea
• Oferă un sentiment de bunăstare
• Poate îmbunătăți vederea ochilor
• Ajută la pierderea în greutate
• elimină toxinele din corp
• Unele studii arată că postul poate ajuta la Ward, precum și să omoare celulele canceroase
• Reduce pericolul bolilor de inimă

Multe dintre beneficiile de mai sus provin de la utilizarea de rutină a postului de 24 de ore. Unii oameni preferă să se grăbească când în fiecare săptămână. Făcând acest lucru mai mult decât atunci când o săptămână nu este recomandată. Mai mult în această situație nu este mai bun. Pentru cei care au făcut post intermitent (dacă), acest lucru nu ar trebui să fie dificil. Cu toate acestea, dacă nu ați mai post până acum, este posibil să nu vă bucurați de experiență în prima dată când o încercați până când corpul dvs. nu va fi utilizat. Corpul tău este utilizat pentru a fi hrănit pe parcursul zilei, când nu ai nimic în sistemul tău, începe să vă reamintească că aveți nevoie de mâncare. Trebuie doar să lupți cu asta – este mai mental decât orice.

Alegeți o zi în care nu aveți prea multe lucruri, precum și relativ relaxate, precum și fără stres. Încercați să preveniți orice tip de activitate intensă, deoarece nu veți mânca niciun tip de calorii sau nutrienți pentru a vă alimenta corpul în timpul postului. Nu vă preocupați de lipsa de nutrienți, deoarece corpurile noastre au fost programate, precum și concepute pentru a merge săptămâni fără mâncare. Dacă aveți vreun tip de afecțiuni medicale, ar fi inteligent să vă consultați cu medicul dvs. înainte de a face rapid sau de a vă angaja în orice tip de plan de dietă sau program nutrițional.

Cum se face
Sincer, este destul de simplu. Nu puteți mânca sau bea niciun tip de alimente sau băuturi solide care conțin calorii sau orice tip de tip de valoare nutritivă. Puteți bea apă doar în timpul acestui post. Unii oameni afirmă că poți bea cafea neagră, însă, după părerea mea, rămâne cu apă obișnuită. Nimic din el, niciun agenți aromatici de niciun fel de tip. De asemenea, asta înseamnă nici o băutură fără calorii. Când afirm doar apă obișnuită, mă refer doar la apă obișnuită. Sigur, să nu bei nimic, cu toate acestea, apa tot timpul se poate juca cu capul un pic, precum și te poate face să fii un pic plin de spirit, cu toate acestea, acest sentiment va trece.

Unii oameni cred că este cel mai bun să înceapă repede dimineața după ce te trezești. Cu toate acestea, ceea ce oamenii nu mai lucrează pentru a recunoaște este că, în acest caz, rapid a început cu adevărat ziua precedentă ori de câte ori ai încetat să mănânci. Așadar, dacă ați mâncat în jurul orei 20:00, precum și v -ați trezit la 6 dimineața, ați fost deja de 10 ore. Din acest motiv, le -aș sugera oamenilor să înceapă postul după ce mănâncă cina. Vei rămâne plin pentru noapte până la pat, precum și apoi vei dormi cu o mare parte din postul tău. Sigur, s -ar putea să vă ridicați, precum și să vă simțiți foame, cu toate acestea, cea mai bună metodă pentru a reduce aceste sentimente este prin apă, potabilă, primul lucru la trezire.

Dacă vă aflați în mijlocul rapid, precum și trebuie să mâncați ceva sau să înșelați în timpul postului dvs., nu vă descurajați. Da, ți -ai rupt postul. Este sfârșitul lumii? Nu. Descoperiți ce v -a declanșat să vă rupeți postul. Ești stresat la fel de bine cum a fost mâncarea emoțională? Doar că nu ai suficientă autodisciplină? Indiferent de motiv, aflați de ce ați făcut -o la fel de bine și de a descoperi din ea. Apoi, așteptați câteva zile, precum și încercați din nou, de data aceasta în jur de amintirea a ceea ce v -a declanșat să vă rupeți rapid, precum și să împingeți cu asta această încercare.

Sfaturi pentru păstrarea rapidă, precum și pentru a nu înșela
• Eliminați orice tip de alimente din casă pe care le înțelegeți va îngreuna rezistența la mâncare
• Asigurați -vă că sunteți bine odihnit
• Rapid într -o zi nu aveți prea multe lucruri în ceea ce privește nivelul de activitate
• Asigurați -vă că puteți face 24 de ore fără să mâncați sau să înșelați
• Bea constant pe tot parcursul zilei
• Dacă descoperiți că aveți o lovitură de foame, beți câteva pahare apă
• În timp ce doriți o zi relaxată, încercați, precum și mențineți psihologic agitat pentru a vă păstra mintea de mâncare (sau lipsa de acolo)
• Descoperiți încurajare de lasoțul / soția sau prietenii buni în timpul postului tău

Există impacturi secundare dintr-un post de 24 de ore?
Poate fi. Deoarece corpul tău este utilizat pentru a obține o aprovizionare constantă de mâncare în timpul zilei, s -ar putea să te simți slab, amețit, chiar greață. De asemenea, este posibil să obțineți o ușoară durere de cap din cauza lipsei de calorii care pot fi tipice, pe lângă o ușoară scădere a glicemiei. Dacă simțiți vreun tip de simptome, beți ceva apă, precum și așezați -vă puțin. Simptomele ar trebui să scadă și să dispară. Din nou, vă rugăm să inspectați cu medicul dvs. pentru a vă asigura că sunteți capabil să totalizați rapid 24 de ore din cauza oricărui tip de medicamente pe care le puteți fi în plus față de sănătatea dvs. generală.

Preluarea mea din experiența personală
Acesta a fost cu siguranță un test destul de grozav pentru a vedea exact cum reacționează corpul meu la o rapidă de 24 de ore plină de 24 de ore, în comparație cu postul intermitent de 16 ore la care am fost utilizat. Simt că experiența mea va fi diferită de o mulțime de popoare. Fiind că am înțeles cum se simte corpul meu în timpul unui post, a fost simplu pentru mine să împing cu 8 ore în plus. De fapt, am descoperit -o extrem de ușor.

Așa cum aș face în mod normal în timpul cotidianului meu, dacă beau apă pe tot parcursul zilei, precum și dacă aș simți o durere de foame care se apropia, am coborât doar câțiva pahare de apă pentru a -mi tehnica burtica, precum și mintea să mă simt la fel Cum eram grozav să merg. Cred cu adevărat că cheia succesului este pota de apă pe parcursul zilei, nu doar atunci când ai sete sau ai o pâine de foame.

De asemenea, nu cred că șochez sistemul atunci când rupeți rapid. De exemplu, nu se grăbește timp de 16 sau 24 de ore, precum și apoi mergeți să mâncați McDonalds. Tocmai ai postat pentru o perioadă de timp predată din motive de sănătate și wellness, de ce l -ai ruina mâncând mâncare rapidă? Mănâncă o masă tipică, nimic din normal de la dimensiunea piesei tale de rutină. Încercați să faceți ca prima masă să fie ceva de bază. De asemenea, pentru acea primă masă, încercați să stați departe de alimentele picante. În timpul rapid, tractul digestiv merge cu o vindecare, precum și cu procesul de curățare. A mânca ceva picant poate irita sistemul dvs., precum și veți descoperi că un aliment pe care îl bucurați în mod normal, nu va scădea atât de repede de data aceasta.

Deci, exact cum m -am simțit? M -am simțit grozav. Părea extrem de concentrat pe tot parcursul zilei, precum și o cantitate mare de energie. Am făcut niște casnice ușoare afară, precum și am jucat cu câinele. Deloc probleme. Din nou, corpul meu poate reacționa într -un mod diferit de al tău, astfel încât să nu -mi bazezi experiența pe a ta, dacă nu ai mai postit.

Este ceva ce voi continua? Cred că aș putea. Nu a fost dificil la fel de bine cum a fost mai ușor ca cealaltă jumătate a mea, precum și fiul meu să nu fie acasă, așa că nu am avut niciun tip de distrageri ale acestora mâncând în fața mea (cealaltă jumătate a mea este un bucătar de excepție) . S -ar putea să încerc să continui acest lucru atunci când o săptămână, precum și să văd ce impact are după o lună sau cam așa ceva.

Aș sugera cuiva să -i ofere o lovitură (post în general)? Absolut. Dacă nu doriți să sari direct în el, vorbește-ți medicul pentru a obține eliberarea, precum și atunci poate începe cu postul intermitent timp de 16 ore cu o fereastră de hrănire de 8 ore. Începeți acolo, precum și vedeți exact cum vă simțiți, precum și obișnuiți să nu obțineți acel răspuns de hrănire pentru o parte din zi. De acolo, dacă doriți să faceți o săptămână, într-o zi, rapid 24 de ore, ar trebui să fie puțin mai ușor de finalizat.

Dacă o încercați, sper să descoperiți că este o experiență descoperitoare. Trebuie să -ți înțelegi corpul mult mai bine făcând ceva de genul acesta, precum și să descoperi exact cum să depășești dificultatea de a nu arunca constant mâncarea în stomac. În opinia mea, sănătatea și sănătatea beneficiază de o depășire rapidă a posibilelor sentimente nefavorabile care sunt temporare în timpul procesului.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.