3 Metode pentru a -ți antrena copiii – și să dezvolți o conexiune mai puternică

Am început să -mi antrenez cele mai vechi două fiice ale mele, Hana, precum și Mia, cu puțin peste un an în urmă. Când au venit la mine, precum și au declarat că doresc să alerge, a trebuit să ajut. Nu puteam să stau înapoi și să le urmăresc să se antreneze incorect atunci când mi -am investit viața în descoperirea tehnicilor adecvate.

Așadar, sunt implicat, precum și le antrenez, precum și este dificil, însă este la fel o metodă remarcabilă de a se lega. Mă simt mai bine pentru tinerii mei când îi antrenez, precum și cred că se simt mai bine pentru mine. Experiența ne -a ajutat mult mai bine să ne asociem cu toate celelalte.

Când îmi antrenez copiii, cred frecvent despre ceva pe care tatăl lui Andrew Luck (un sfert pentru Colții Indianapolis) atunci când este menționat într -un interviu: „Puteți avea o mulțime de antrenori, oricum aveți un singur tată.” Acest lucru este atât de adevărat, cât și de ce îmi prioritizez întotdeauna „pălăria tată” asupra „pălăriei mele de antrenor”. Nu am fost perfect de niciun tip de întindere, însă faptul că am fost pe ambele părți ale conexiunii părinte/antrenor-kid îmi oferă o perspectivă unică. Chiar aici sunt cele mai mari lecții pe care le -am descoperit în antrenarea tinerilor mei, prin urmare, departe.

Coaching -ul propriilor tăi copii: 101

Lasă dorința să vină de la ei. Am descoperit cu adevărat asta de la tatăl meu. Când eram tânăr, el va suna la abilitatea de alergare pe care a văzut -o în mine, însă nu m -a presat niciodată să merg după ea. El a așteptat ani de zile până când am avut un drum interior pentru a începe să alerg pentru mine. Sunt atât de recunoscător tatăl meu a adoptat această abordare; Fără unitatea interioară pentru a rula, nu aș fi făcut-o cu numeroasele momente dificile cu care m-am ocupat în cariera mea de 20 de ani.

Sara are o metodă distractivă, precum și extrem de concretă pentru a favoriza această motivație la copiii noștri. Ea a dus -o pe Mia pe pistă să facă un antrenament cu intervale. Cu toate acestea, în loc să -i spun exact ceea ce mi -am prescris – 12 ture de 200 de metri greu, 200 de metri ușor – i -a spus doar că ar putea alerga la 200 de metri greu, 200 de metri simpli, atât timp cât și -a dorit. Mia a sfârșit alergând chiar mai departe decât am cerut, mergând pentru 30 de minute complete, precum și acoperind aproximativ 4 mile.

Cred că o mulțime de părinți se tem să le ofere tinerilor lor să gestioneze exact cum se antrenează. Cu toate acestea, dacă o faceți, este posibil să fiți surprins să descoperiți că îi împuternicește pe tineri să facă chiar mai mult decât credeți posibil.

Învață când să împingi, precum și când să simplici. Acest lucru este dificil pentru mine, din moment ce sunt în mod natural un tip de tip împinsă-la-extreme. A trebuit să descopăr să -mi verific copiii. De fapt, este ceva ce încă descopăr. Iată ce am găsit: oferirea tinerilor tăi flexibilitatea de a -și selecta propriul destin într -un moment de oboseală este împuternicită. Încerc să acționez ca un ghid, ajutându -i să văd clar care vor lua deciziile lor, cu toate acestea, las decizia finală la fel de mult ca ei.

De exemplu, dacă facem un set de repetări de 400 de metri, precum și una dintre fiicele mele îmi spune că este obosită, voi explica funcția antrenamentului, precum și de ce împingerea cu sentimente de oboseală poate fi de ajutor, totuși Apoi, lăsați -o să aleagă dacă să aducă.

Duș -ți tinerii cu încurajare. Aceasta este cea mai importantă lecție pe care am descoperit -o în antrenarea copiilor mei. Aceasta este din moment ce reacția mea preliminară este să abordez orice tip de erori pe care tinerii mei le fac pe terenul atletic – fie că este fotbal sau alergare. Cu toate acestea, acum sunt prudent în modul în care abordez subiectul. Încerc să le las să înțeleagă toate lucrurile pe care le -au făcut corect, precum și de ce sunt mândru de ele înainte de a sugera domenii de îmbunătățire. Uneori, voi aștepta chiar până când metoda respectă o competiție, astfel încât să se poată înmuia în succesele lor, precum și să nu se bazeze pe toate lucrurile pe care le necesită pentru a remedia.

Sper că acest sfat este atât util, cât și încurajator. Am înțeles că antrenamentul tinerilor tăi se poate simți uneori ca un act de jonglerie, cu toate acestea merită dacă poți să te conectezi cu ei într -o metodă pe care altfel nu ai fi. Fericit Coaching/Parenting!

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Ryan Hall

Ryan Hall este un fost alergător la distanță expert. Este unul dintre primii alergători la distanță din America, precum și a reprezentat Statele Unite în 2008, precum și în Jocurile Olimpice din 2012. El a condus unul dintre cele mai rapide maratoane, completând pe locul 4 la Maratonul din Boston 2011, precum și deține recordul american pentru jumătatea maratonului în 59:43.

Leave a Reply

Your email address will not be published.