5 motive pentru care puteți necesita un multiplu în afară de

, cel mai probabil ați auzit titlurile pe care multivitaminele nu vă vor ajuta online mai mult timp. Cu toate acestea, ce zici de a trăi mai bine? Gândindu -ne la faptul că 9 din 10 dintre noi nu obținem toată nutriția pe care o cerut de la alimente, mulți dintre noi ar putea folosi un impuls puțin. Dacă rutinele dvs. de mâncare nu sunt cele mai bune (și cui sunt?), Aici sunt cinci motive pentru a investi într -un multi:

Luați medicamente pentru arsuri la stomac. Toată lumea primește uneori arsuri la stomac. Cu toate acestea, dacă luați medicamente specifice, cum ar fi inhibitorii pompei de protoni (IPP), pentru a gestiona arsurile la stomac cronice, este posibil să nu luați în mod corespunzător vitamina B12, ceea ce vă poate pune în pericol pentru oboseală, demență, leziuni nervoase pe termen lung, de asemenea mai mult. De ce? „Inhibitorii pompei de protoni minimizează acidul de burtă necesar pentru a lua vitamina B12 din punct de vedere natural de la alimente”, afirmă Elizabeth Ward, M.S., R.D., autorul lui se așteaptă cel mai bun, ghidul tău pentru alimentația sănătoasă înainte, în timpul sarcinii. „Dacă vă aflați pe un PPI, urmăriți -vă să obțineți o mulțime de vitamina B12 sub formă de supliment, care nu are nevoie de acid de burtă pentru absorbție.”

Oasele proaste aleargă în familia ta. Este posibil ca sănătatea oaselor și sănătatea osoasă să nu fie pe idealul dvs. radar acum, cu toate acestea, dacă aveți un istoric de osteoporoză gospodărească, un pic de prevenire astăzi poate face o diferență uriașă mai târziu. Dificultatea este că doar jumătate dintre noi obținem calciul necesar pentru oase sănătoase. precum și chiar mai puțini să ia o vitamina D suficientă necesară pentru a lua calciul respectiv. În timp ce puteți obține calciul pe care trebuie să -l ceri consumând aproximativ două -trei porții de zi cu zi, vitamina D este descoperită în mod natural în alimente extrem de puține. Vestea excelentă este că o mulțime de multis oferă cel puțin doza zilnică sugerată de 600 de unități la nivel mondial de D, plus și un pic de calciu.

Vinul este întotdeauna pe meniu. Vinul alb poate fi ambalat cu resveratrol antioxidant sănătos pentru inimă, cu toate acestea epuizează folatul, o vitamină B necesară care protejează împotriva cancerului specific, depresiei, precum și a accidentului vascular cerebral. Așadar, chiar dacă mănânci o mulțime de alimente bogate în folat, cum ar fi spanac, fasole, precum și sparanghel, s-ar putea să mai nuști. Misiunea ta: luați un multi cu 400 de micrograme de acid folic, sugerează Ward. „Corpul preia acest tip sintetic de folat mult mai ușor, în special pe stomacul gol”, spune ea. „Dacă intenționați să aveți un pahar de vin alb cu cina, atunci luați -vă multivitaminul dimineața.”

Sunteți despre o dietă pe bază de plante. Un plan de dietă vegetariană sau vegană poate fi incredibil de sănătos. Cu toate acestea, nu este lipsit de provocările sale. Ia fier de exemplu. Deoarece tipul de fier din plante poate fi greu de absorbit, poate fi dificil să obții tot cerul pe care îl cerințe pentru energie, rezistență, precum și concentrare. Apoi, există vitamina B12, descoperită doar în alimentele animale precum carnea, puiul, peștele, precum și ouăle. Acestea fiind spuse, dacă sunteți vegan, poate fi aproape imposibil să achiziționați cerința B12 You pentru sănătatea creierului adecvată. Poate tocmai de aceea, un studiu de cercetare recent a descoperit că vegetarienii cu cele mai stricte diete pe bază de plante au fost cel mai probabil să experimenteze din depresie.

Crezi chiar că ai un copil. Nutriția este crucială pentru fertilitate – chiar dacă ești un tip. Este atât de crucial încât un studiu de cercetare a persoanei a descoperit că tipul cu cele mai sănătoase diete a avut o motilitate a spermei mult mai bună decât cei care au mâncat dieta comună americană de junk-food. precum și pentru femei? Pentru a obține folatul suplimentar, fierul, vitamina C, precum și zincul, veți avea nevoie de o sarcină sănătoasă, Asociația Americană de Sarcina sugerează să vă pregătiți corpul cu trei luni până la un an înainte de concepție.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Karen Ansel, MS, RDN

Karen Ansel, MS, RD, CDN, este un consultant în nutriție, jurnalist, precum și autor specializat în nutriție, sănătate, precum și wellness. Cea mai actuală carte a ei este vindecarea supermurilor pentru anti-îmbătrânire: rămâneți mai tineri, online mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.