8 Metode unice pentru a vă transpira

vă simțiți puțin mai puțin decât inspirați în regimul de antrenament în ultima vreme? Poate că mergeți doar cu mișcările-dând un centru de fitness, precum și utilizați exact aceleași mașini sau faceți exact aceleași clase de yoga la domiciliu la repetare. Cu toții am fost acolo.

Marea veste? Există mai multe opțiuni ca niciodată pentru a adăuga o aromă puțin neconvențională în rutina ta. Continuați să citiți pentru 8 concepte unice de antrenament care vă vor asigura că vă veți transpira, vărsați o mulțime de calorii, precum și distracția în timp ce vă aflați la ea.

Scoateți cercul de hula. Apăsați -vă în copilul dvs. interior rupând un cerc de hula. Se afirmă că Hula Hooping oferă rezultate similare altor dezvoltări de exerciții aerobe, cum ar fi dansul. Probabil că ați înțeles asta – fie că utilizați un cerc ponderat sau unul de rutină.

Dar ați înțeles că în doar 30 de minute de hula hooping, femeile pot vărsa în jur de 165 de calorii, precum și tipul poate vărsa aproximativ 200? Nu este deloc un antrenament slab. În plus, factorul de nostalgie nu poate fi bătut.

Sari pe o trambulină. Trambuline Jumping este un antrenament mai unic, care va face ca copilul tău interior să sară de bucurie – intenționat complet. Indiferent dacă aveți zona de la casă pentru a cumpăra, precum și depozitați propriul mini trambulină, sau alegeți să indicați pentru o clasă la un parc de trambulină apropiat, aceasta este alegerea perfectă pentru adulți, precum și pentru kiddos.

Prinde funia de sărituri. Dacă sunteți în căutarea unui antrenament distractiv, precum și eficient din punct de vedere al costurilor, care vizează cu adevărat aproape fiecare parte a corpului, poate doriți să vă gândiți să ajungeți la o frânghie de sărituri! Poate că ați rămas fără metodă încă de la școală – nu ați fi singurul. Cu toate acestea, veți fi fericit să descoperiți că puteți dezvolta din nou capacitatea de frânare de salt! În principal, depinde în principal de crearea sentimentului de coordonare. Iată câteva sfaturi despre exact cum să îmbunătățiți, precum și să vă maximizați abilitățile de sfoară.

Încercați o clasă de dans de pole. Vrei un antrenament complet al corpului care să te ajute să te simți mai confortabil în corpul tău? Nu numai că fitness -ul fizic pole vă vizează miezul, precum și tonifică întregul corp, cu toate acestea, de asemenea, vă poate stimula sentimentul de încredere, doar cereți instructorul de fitness Fitbit Premium, Roslyn Mays (altfel înțeles ca Roz Diva). Nu numai că Roz este un atlet de poluri apreciat, precum și antrenor certificat de NASM, cu toate acestea, de asemenea, a produs curbe periculoase, prima competiție națională care a pus un punct de vedere pe sportivii de pol de dimensiuni plus.

Roz are câteva sfaturi fantastice pentru cei care sunt noi la Pole Fitness – și potențial intimidat pentru a -l încerca. „Nu intrați în niciun tip de mișcare nouă care urmărește încrederea; Mai degrabă, prioritizați să vă distrați ”, împărtășește ea. „Dă -ți seama exact cum îți place să -ți mișci corpul, precum și să faci o mare parte din asta. Da, vei arăta nebun, este la fel de dificil pe cât arată, precum și va dura mult timp pentru a te simți confortabil; La fel ca și nu, acestea nu sunt motive de furnizare. Dacă arăți minunat în timp ce o faci, gândește -te la un bonus. ”

„Hot Woman Walk”: Ediția de rulare. Dacă sunteți un fan avid al „femeii fierbinți”, sunteți probabil deja conștient de beneficiile pentru sănătate și sănătate pe care le poate avea pentru sănătatea dvs. mentală, precum și pentru sănătatea fizică. Cu toate acestea, exact cum să -l duci la un alt nivel? Prezentarea antrenamentului „Bendmill Strut”, produs de influențatorul Tiktok, Allie Bennett – care se referă acum la ea însăși ca „CEO al The Benmill Strut”.

Acest antrenament cardio cu energie mare include coordonarea timpului pe banda de alergare cu o listă de redare de 30 de minute, începând prin descoperirea vitezei dvs. cu prima melodie (începeți cu unul în jur de trei mph), precum și apoi creșteți viteza dvs. până la .1 MPH cu fiecare melodie nouă. În cele din urmă, veți crește viteza până când vă aflați în modul de mers pe putere, sau altfel un jog ușor – și cu cât devine mai pozitivă mersul dvs., cu atât mai bine! Allie, care împărtășește în mod obișnuit noile playlist -uri pentru a lucra la o structură pe pagina ei Tiktok, rămâne un campion al antrenamentului împuternicit, precum și trebuie să afirmăm că suntem și noi.

Înscrieți -vă la o clasă de circ. Ați dorit întotdeauna să vă scufundați degetul în lumea artelor de circ? Nu există un moment mult mai bun pentru ca prezentul să încerce ceva nou, precum și aventuros – cum ar fi antrenamentul de circ, care include trapez zburător, mătase aeriene, precum și acrobații. O metodă fantastică pentru a vă relaxa, a vă testa limitele, precum și a vă simți absolut încântați în timp ce rotiți sau zburați cu aerul, clasele de circ vă vor lăsa cu mușchi dureri și, mai probabil, nu, dorința de a vă întoarce pentru mai mult.

A iesi cu rolele. Încă o activitate care este perfectă pentru a vă ajuta să canalizați interesul copilului dvs. interior – patinaj Roller! Puteți să vă cureați rapid pe o nouă pereche de patine, precum și să măriți în jurul cartierului, chiar practicând o tehnică sau două dacă vă simțiți suficient. Sau, dacă nu sunteți mai degrabă pregătiți să vă dedicați cumpărării unei perechi noi de patine, apucați -vă de un prieten, descoperiți -vă cel mai apropiat patinoar, precum și bucurați -vă complets.

Dans. Cel mai probabil cel mai accesibil antrenament din această listă, puteți selecta pentru a crește ante sau nu. Înscrierea la o clasă de dans este o opțiune – sau puteți pune la dispoziție doar o listă de redare a melodiilor preferate, setați un cronometru, precum și dansați -vă inima!

Căutați să accesați rutina dvs. zilnică în alte moduri noi, precum și mai accesibile? Încercați noua influență Fitbit 3 – următoarea generație de sănătate și sănătate a lui Fitbit, precum și tracker de fitness fizic! Indiferent dacă te ocupi de un antrenament de trambulină, încerci o plimbare cu o femeie fierbinte sau o structură de alergare, patinaj cu role sau trapez zburător, Influența 3 face mai ușor să online un stil de viață activ și sănătos – orice faci la fel de bine ca și totuși, „ se mișcă. Descoperiți mai multe despre asta aici.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Kimia Madani

Kimia Madani este redactor la Fitbit, precum și un entuziast al tuturor lucrurilor Wellness. Alte entuziasmuri includ petreceri de dans aleatorii, cafea brew chilly, navigarea librăriilor utilizate, precum și producerea de materiale care modifică viața oamenilor în bine. Când nu gestionează blogul la Fitbit, călătorește sau își planifică următoarea aventură, Kimia este agitată făcând yoga, colectând cristale, precum și își face pașii în timp ce călărește dealurile vibrante din San Francisco.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.