Găurile de gogoși și detoxifierea

Lipsa de somn de aseară m-au inspirat să fac o excursie la Whole Foods Juice Bar astăzi pentru un pick-me-up. Cel preferat este „Detox”. (În unele cazuri, primesc întrebări cu privire la sucuri bune – cred că alegerea uneia dintre combinațiile lor set este întotdeauna un pariu sigur.)

Întotdeauna cer întotdeauna grâul pe lateral, dar au uitat de data asta. Oh, bine, nu am putut gusta.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
Achiever înalt de Tiffany Jenkins Review Book. Revizuirea rapidă a noii memorii a vieții duble a unui dependent de droguri. Citiți de autor.

Carte ușoară de ascultat în timp ce alergați, mâncați sau orice altceva fac oamenii.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 12 secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
06:12

M -am plimbat în jurul lui WF care -mi bat sucul și punând lucruri în căruța mea care nu aveau nicio companie acolo. Aceasta este terapia mea cu amănuntul

Și când mi -am amintit (prin toate semnele prin magazin), astăzi este de 2,00 USD OFF / LIP la Hot Food Bar, nu am putut să -l trec! Ora prânzului!

Întrucât sunt un copiator, dar prea lene să fac covrigi acasă – am cumpărat unul și am prins o piesă pentru a -mi alege mărfurile.

De asemenea, am apucat scandal un eșantion suplimentar de prăjitură cu ciocolată pentru desertul de prânz.

Pentru a mă menține cu tema Detox, am apucat această revistă de sănătate naturală din cauza articolului scurt „Super Easy Detox” de pe copertă. Sunt de obicei destul de anti-detox, deoarece cred că o mentalitate totul sau nimic este foarte inspirată (tulburare alimentară).

Poate că, Binging pe găuri de gogoși este, de asemenea, inspirat de ED, dar acest lucru este mai puțin neplăcut. Oarecum.

De asemenea, am dorit acele gogoși de casă care au mers în jurul Blogworld. Dar, din nou, sunt o modalitate de a le face să le fac. În apărarea mea, mă îndoiesc că Ben le -ar mânca și probabil că voi lustra toată tigaia într -o noapte. Să nu mergem acolo.

Așadar, am ridicat aceste găuri de gogoși de la întreaga plată la ieșire. Sunt în secțiunea congelator, dar le -am văzut în secțiunea de brutărie a altor magazine de sănătate.

Sunt vegane și făcute cu toate ingredientele naturale, dar asta nu implică faptul că sunt „bune pentru tine”. Nu ar trebui să mă copilăresc – acestea nu sunt vitamine. Dar au un gust fantastic și sunt 12 într -o cutie.

Ei bine, erau 12 în cutie.

Unde este din nou acea revistă Detox …

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Gorton’s Shrimp Bowls-New Meals Complete Congen

Gorton’s Shrimp Bowls-New Meals Complete Congen

Gorton’s Shrimp Bowls noi mese congelate – gânduri despre castronul de tăiței de creveți soba și bol de risotto cremos de ciuperci. Vindecare

3-2-1 brânză la grătar cu legume

3-2-1 brânză la grătar cu legume

Rețetă de brânză la grătar veggie. Brânză sănătoasă la grătar pentru Ziua Națională de Brânză la Grătar. lapte real din California cel mai bun la grătar

Poți mânca gogoși și să fii sănătos?

Poți mânca gogoși și să fii sănătos?

M -am oprit la întâmplare la magazinul de gogoși ieri, în timp ce am rulat. Am vrut să obțin gogoși după termenul meu recent recent

Cartofi cu scoici ușoare cu rețetă de broccoli

Cartofi cu scoici ușoare cu rețetă de broccoli

Cartofi cu scoici ușoare cu swap -uri cu rețete ușoare de broccoli. Rețetă poluck pentru familie ambalată cu veggie

Tacuri de creveți cu foaie cu cilan cremossos tro

Tacuri de creveți de foaie cu sos cremos de cilantro

Rețetă ușoară de foi de creveți de creveți. Tacuri de creveți ușori cu sos cremă de cilantro ambalate ambalate cu proteine și topite W

Rețeta hummus rotunjită pentru cele mai bune idei Ziua Națională Hummus

Rețeta hummus rotunjită pentru cele mai bune idei Ziua Națională Hummus

Salut! Este Ziua Națională a Hummusului! Hummus este încă unul dintre cele mai bune 5 alimente preferate [puncte bonus dacă știți toate cele 4 din O

⚡ de Sharereaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.