3 coafuri care arată grozav transpirat

Voi fi sincer, nu sunt întotdeauna concentrat pe stil atunci când voi ajunge la sală. Multe zile îmi perie tot părul într -o coadă de ponei înaltă. Dar, nu contează ce fel de păr elastic folosești, este de fapt o idee bună să -ți legați dresurile în diferite locuri pentru a opri ruperea. Acesta este motivul pentru care mă bazez și pe aceste trei coafuri pentru a -mi păstra încuietorile în afara drumului când mă antrenez. (Bonus: Chiar și după un sesh cardio greu, părul meu arată încă suficient de bine pentru a rula misiuni sau pentru a mă întâlni cu prietenii pentru un smoothie post-antrenament!)

Stilul nr. 1: împletitură laterală de bază

Chiar și în acele dimineți, când este greu să te ridici pentru antrenamentul tău, vei avea timp să -ți bici părul în acest lucru. Este ușor, uimitor și funcționează pe o mulțime de lungimi. Începeți prin a vă despărți părul pe o parte. Apoi, creați o împletitură franceză, începând din partea dvs. aproape de frunte, țesând în șuvițe în timp ce vă îndreptați drumul în spatele urechii pe partea opusă. măturați orice încuietori rămase spre capătul împletiturii și în siguranță cu o bandă elastică. Îmi place să -mi folosesc degetele pentru a slăbi ușor împletitura pentru un finisaj romantic.

Stilul nr. 2: chifle duble

Acest lucru ar putea suna ciudat, dar este de fapt un aspect incredibil de elegant, modern. Pur și simplu, secțiunea părului dvs. în două ponei, unul înalt deasupra capului, iar celălalt în spate (unde ați pus un ponei convențional). Apoi, balansați lungimea cozii de sus în jurul bazei sale și în siguranță cu ace pentru a face o chiflă. Repetați cu poneiul de dedesubt și – Voila! – Ați terminat. Acest stil a fost grozav atunci când părul meu era mai scurt și este încă un lucru pentru mine acum, când am straturi mai lungi.

Stilul #3: Ponei Tuck

Acesta este un aspect care poate face dublă datorie – l -am purtat la antrenament la Body By Simone și l -am purtat și pe covorul roșu! Pur și simplu trageți -vă părul înapoi la gâtul gâtului și legați -l într -o coadă de ponei joasă. Slăbiți părul la bază și folosiți degetul pentru a crea spațiu în spatele benzii elastice la scalp. Luați coada, ridicați -o în sus și apoi trageți -o în gaura pe care ați făcut -o, trăgându -l. În general, ați creat un efect de răsucire glam la începutul poneiului.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul dvs. înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Julianne Hough

Ambasadorul lui Fitbit, Julianne Hough, este o dansatoare, cântăreață, actriță și iubită a vieții. Ea este o campioană de două ori cu Dancing cu The Stars și a jucat în filme precum Footloose, Rock of Ages, Safe Haven și Fox Television, difuzatul muzical Live GreaseLive!, Care a fost un hit vital și de evaluare. Pasiunea ei este răspândirea bucuriei, a iubirii și a bunătății. Locuiește în LA cu cei doi câini ai ei, Lexi și Harley.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.