Noul sondaj al Universității CLF/Samford constată că 71% dintre americani doresc ca NFL să înceteze să recruteze copii pentru a aborda fotbalul

un nou sondaj realizat de Fundația Concussion Legacy (CLF) și Samford University Center for Sports Analytics dezvăluie din cauza preocupărilor CTE 71% din cei 1.311 americani chestionați consideră că nu este potrivit pentru NFL să recruteze copii pentru a face față fotbalului.

Conform anunțurilor oficiale de finanțare, NFL a cheltuit mult mai mult de 100 de milioane de dolari pentru a recruta copii în fotbalul care se ocupă de tineret, deoarece 2000, iar chiar bolul prezintă de obicei reclame axate pe recrutarea copiilor și a părinților lor prin mărci precum NFL Play Fotbal.

„Pentru toți foștii mei colegi de la NFL: vă rugăm să încetați să recrutați copii mici pentru a juca fotbal pentru a face față fotbalului”, a declarat Mike Haynes, membru Pro Football Hall, de asemenea, fost vicepreședinte al dezvoltării jucătorilor și angajaților NFL. „Dacă copiii așteaptă până la vârsta de 15 ani pentru a juca fotbal, așa cum am făcut -o, viitorii jucători de fotbal vor avea un risc drastic mai mic de CTE și nu vor pierde nimic în ceea ce privește dezvoltarea abilităților care ar putea într -o zi să le ofere o profesie care joacă fotbal profesionist. Este cel mai bun lucru de făcut. ”

Alte constatări esențiale includ:

69% dintre foștii jucători de fotbal abordați și 77% dintre americani susțin în general guvernele de stat care interzic să abordeze fotbalul pentru copii înainte de vârsta de 12 ani.

72% dintre americani cred că abordarea fotbalului nu ar trebui să fie introduse până la cel puțin 14 ani.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.