2016 Mr. Olympia Review; De la Washboard la Washed Out

de Geoff Roberts

După ce am urmărit -o pe Mr. Olympia din 2016 în întregime, apoi l -a urmărit încă o dată în întregime, mi -a venit în minte perioada de vârstă a „Washboard Abs”. Acest termen nu mi -a apărut în cap, de când mă uitam la atâtea seturi de absorturi grozave, însă, mai degrabă, din cauza ironiei a cât de multe dintre cele mai bune fizice de pe Pământ au spălat abs -uri, spre deosebire de ABS -ul de la Washboard. Au fost nouăsprezece tipi la domnul Olympia din acest an, jumătate din care s -au prezentat la cel mai mare spectacol de culturism din întreaga lume, cu mijloace de secțiuni spălate. Chiar și nume de top precum Shawn Rhoden, Roelly Winklaar, Dexter Jackson, Justin Compton, precum și Dallas McCarver au afișat secțiunile intermediare aproape în întregime de sens la un moment sau încă unul în timpul spectacolului.

Chiar și de cinci ori 212 ABS -ul lui Champ Flex Lewis nu au fost tocmai super definite. A existat o perioadă în care AB a sensul că a fost culmea condiționării, precum și fiecare culturist a lucrat fără încetare pentru a realiza abs. În zilele noastre, culturistii sunt mai interesați să aibă un fund rupt, precum și să par să nu acorde nicio credință abs. Nu știu ce provoacă această tendință nefericită, cu toate acestea trebuie să se oprească. Noroc, făcând sportul nostru mai popular atunci când sportivii noștri de top tranzacționează abs -uri rupte pentru obrajii cu fundul rupt, precum și pentru a fi răsplătiți pentru asta.

Flex Lewis este un exemplu primordial al acestui fenomen. Tipul are cele mai grele glute în întregul spectacol, ceea ce îi determină pe toți să -și facă față dominanței, precum și despre cât de „pe” este, întrucât ignoră total mijlocul său distins, lipsa totală de detalii în partea superioară a corpului din față, de asemenea, de asemenea în timp ce reticența lui de a lovi un triceps lateral pozează. Urăsc să fiu negativ, însă cred că oamenii se apucă de paie atunci când spun că toată lumea în acest an arată în formă sau că Flex Lewis este super dominant, precum și uimitor. Au fost mai mulți tipi de -a lungul istoriei care s -ar fi încadrat în clasa 212, i -au expus slăbiciunile, precum și l -au învins. Lee Priest, Shawn Ray, precum și Ronnie Rockel sunt doar câteva nume care ar învinge în mod clar Flex dacă amândoi s -au întâlnit în cele mai bune. Chiar și un William Bonac s -a strecurat cu 218 lire sterline cu Flex. Niciun bărbat cu un tors neclar, precum și niciun triceps lateral nu ar putea sta lângă niciun tip de nume. Acestea fiind spuse, nu sunt neapărat de acord cu el câștigând anul acesta, deoarece probabil a fost cel mai bun din acea etapă. Flex este un mare campion, precum și un om și mai mare, cu toții trebuie doar să pompim pauzele cât de bine este cu adevărat.

În ceea ce privește Open, Phil câștigă încă o dată prin ceea ce credeam că este o marjă destul de mare. Fotografiile sale din spate au fost de altă lume, precum și a fost unul dintre cei rari indivizi de pe scenă, cu abs -uri dure pentru a se potrivi cu glutele sale de ciment. Această victorie pune întrebarea: Cine îl poate învinge pe Phil? Unii spun că Ramy l -a învins pe Phil la spectacolul de noapte. Cred că a fost aproape între cei doi sâmbătă seara, precum și că Ramy ar fi trebuit să nu fie mai rău decât al 3 -lea, însă acest lucru nu modifică faptul că a plasat pe locul 4, nicăieri aproape de Phil. Shawn Rhoden a fost destul de îndepărtat al doilea, precum și peste patruzeci de ani nu primește niciun tip de mai tânăr. Tinerii fenomi Justin Compton, precum și Dallas McCarver, amândoi au căzut victime ale fenomenului de secțiune a spălat mai sus, determinându -i să pară ușor dezamăgitori. Cel mai bun sânge tânăr dintre toate a fost Nathan de Asha, care a plasat în mod misterios mai rău decât ambele alte arme tinere. Aș dori ca cineva să -mi explice cum Justin îl bate pe Nathan în orice fel de formă sau formă, deoarece nu o văd. În ceea ce privește Dexter, el nu se îmbunătățește mult, așa cum pretind mulți oameni, precum și Phil l -a mâncat la viață la acest spectacol. Cu excepția cazului în care vom vedea că un ciudat ies din lemnul așa cum am făcut -o cu Ahmad Ashkanani în 212, darul va continua să câștige acest titlu pentru anii următori.

Vorbind despre Dexter, cel de cinci ori Champ tradițional Arnold, fostul domn Olympia, precum și cel mai consistent culturist din toate timpurile, Jay Cutler a ieșit recent la un interviu, precum și a spus că a considerat că Dexter nu este la fel de bun cum a folosit el Pentru a fi la fel de bine ca și persoanele care susțin că el continuă să se îmbunătățească sunt greșite. Sunt de acord din toată inima cu Jay cu privire la acesta. Este plăcut să spunem că Dexter continuă să se îmbunătățească în sfârșitul anilor patruzeci, precum și motivează mulți oameni, însă pur și simplu nu este adevărat. A spune că Dexter este mult mai bun acum decât a fost la Arnold din 2006 sau Olympia din 2008 este pur și simplu o prostie. Brațele, umerii, precum și spatele sunt cu aproximativ 10% mai mari, da. Cu toate acestea, picioarele lui sunt cu 10% mai mici, precum și talia lui este cu 20% mai largă. La prejudecăți, am crezut că Dexter a fost ani lumină de la cei mai buni. Talia lui arăta foarte largă, precum și picioarele lui nu erau doar în jos, dar, de asemenea, nu aveau separare. Nu există posibilitatea ca cineva să mă convingă că lama era mult mai bună decât a 5 -a la prejudecăți. William Bonac anihilated Dexter on vineri seară. Perioadă. Dexter a fost mult mai bun sâmbătă seara, precum și aș fi de acord cu el în cea mai mare parte plasând pe locul 3, deși William sau Ramy s -ar fi putut întoarce cu el în minte. Din păcate pentru William, el a suferit și el de abs -uri spălate la spectacolul de noapte.

Bonac a fost surpriza emisiunii chiar de la conferința de presă. El a început weekendul liber spunând în esență întregului public STFU, precum și încetează să râdă în timp ce încerca să dea istoric de credit soției sale. M -am gândit că a arătat pasiune la fel de bine. foarte tare. Acestea fiind spuse, fizicul său este ceea ce ne -a șocat cu adevărat. Vineri seară, William nu a fost mai rău decât a 3 -a, perioada, precum și sfârșitul poveștii. De fapt, s -ar fi putut face o situație pentru el fiind pe locul 2 la Phil la prejudecăți. După cum am menționat mai sus, el s-a alăturat petrecerii de la spălarea sâmbătă, precum și a alunecat pe locul 5, cu toate acestea, a fost un spectacol fantastic, precum și merită mult credit. William pare a fi noul preot Lee atât în corp, cât și în minte, în timp ce continuă să dea lovitura de fund, precum și să ia nume, în ciuda unui dezavantaj substanțial de înălțime, în timp ce este propriul său om, precum și își vorbește mintea.

Acum ajungem la povestea reală a weekendului: Kevin Levrone. Mulțumesc bunului Domn pentru Kevin Levrone, precum și pentru revenirea sa. Acest spectacol ar fi fost un fest de snooze absolut, dacă nu pentru Kevin, de la seminarul de presă până la finală, sâmbătă seara. Seminarul de presă din 2016 a fost probabil cel mai bun din toate timpurile, care este un rezultat direct al faptului că Kevin Levrone este acolo. Când Mașina Muscle Maryland și -a decojit cămașa în acest an conferință de presă, s -ar putea să auziți aproape că fiecare maxilar din întreaga industrie scăderea uimită. Kevin a procedat la clasa Josh Lenartowicz, precum și la Cedric McMillan din față, în ciuda faptului că are zero bronz. În opinia mea, acest lucru a făcut ca seminarul de presă Olympia din 2016 să fie cel mai bun de acest fel de o țară de țară.

A vedea atât de mulți oameni care vorbesc negativ despre revenirea lui Kevin după spectacol este o reprezentare clară a cât de puțin cei care urmăresc oamenii despre sportul culturismului. Kevin a fost cel mai mare culturist în vârstă de 52 de ani din istoria întregului sport în acele nopți, precum și oamenii spun că au fost „dezamăgiți”. Mai scutește-mă. Când Kevin l -a lovit pe sânul său lateral în picioare între Phil Heath, precum și Dexter Jackson, el a ținut -o literalmente. Arăta de parcă ar fi aparținut absolut acolo, stând între primii doi tipi de pe planetă, în acea lovitură specială. O situație poate fi făcută cu ușurință pentru el învingând mai mulți culturisti pe acea etapă la 52 de ani, după ce nu a concurat timp de treisprezece ani, precum și doar antrenament șase luni. Orice tip de persoană care este „dezamăgit” cu un tânăr de 52 de ani, care a fost scos la treisprezece ani de pe scenă, bătând culturistii Olympia Caliber, după șase luni de antrenament, ar trebui să renunțe la vizionarea culturismului în acest moment, precum și să plece să -și examineze capul. Am fost extrem de impresionat de ceea ce Kevin a adus pe scenă, precum și cred că s -a reprezentat, precum și de sportul culturismului extrem de bine.

În timp ce domnul Olympia din 2016 nu a fost evenimentul blockbuster pe care toți ne -am așteptat să fie, a fost un spectacol destul de bun toate lucrurile luate în considerare. Phil a fost grozav, Shawn a fost bun, Ramy a fost grozav, Bonac a fost grozav, precum și Nathan a arătat o promisiune foarte serioasă. În clasa 212 am avut apariția unui nou superstar sub forma lui Ahmad Ashkanani, care cred că ar putea răsturna Flex de pe tronul său încă din anul viitor. Predicția mea pentru anul viitor? Phil nu reușește să -și atingă tot ce este mai bun din nou, totuși câștigă cel de -al șaptelea titlu, cu toate acestea, Ramy plasează un al doilea îndoielnic, Shawn arată cam același lucru care îl pune pe locul 3, în timp ce Dexter cade din primii trei, posibil mult mai jos decât al treilea, de asemenea, de asemenea, de asemenea ca decide să se retragă. Adevărata întrebare cu care rămânem după Olympia din acest an este doar câte Sandows poate câștiga Phil Heath? Doi ani în urmă, v -ar fi greu să găsiți orice tip de persoană care a crezut că Phil va înregistra recordul din toate timpurile din opt titluri. Cu toate acestea, în timp ce stau aici astăzi, Phil câștigând un record de nouă Sandows nu numai că pare posibil, oricât de probabil. Suntem oficial în epoca darului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.