Ontario urmărirea selectivă a evenimentelor MMA?

Am subliniat anterior de ce nu există un cadru adecvat pentru MMA de amatori în Ontario, precum și până la publicarea cheltuielilor de publicare adecvate S-209 Legislații de la amatori MMA nu pot respecta secțiunea 83 din Codul penal.

În ciuda acestui fapt, se pare că unele evenimente sportive de luptă amatori iau locația fără repercusiuni guvernamentale. Promoțiile lui Pecker’d vorbește despre cel puțin două evenimente MMA trecute de pe site-ul lor, care au luat în mod evident locația în 2013, după ce s-a trecut cheltuielile S-209, și anume Campionatul 1 de arte marțiale mixte amatori, precum și 2, care sunt anunțate pentru a fi preluat locația pe locație 13 noiembrie 2013, precum și 14 decembrie 2013, în Burlington, precum și Brampton Ontario. De asemenea, există evidențieri video publicate pe YouTube:

Aplaud eforturile de a crește sporturi de luptă amatori în Canada. Pentru ca acest lucru să apară eficient, cu toate acestea, trebuie să fie instituit un cadru legal adecvat. În absență, acestea au inclus urmărirea pericolului în conformitate cu Codul penal. În înțelegerea mea, nu au existat niciun tip de urmărire penală pentru evenimentele AMMACS, în ciuda secțiunii 83 din Codul penal. Preocuparea este de ce? Ontario selectează să-și pună capul în nisip atunci când se referă la amatori MMA, metoda din Canada a făcut-o înainte de cheltuielile S-209 sau, mai rău, guvernul selectează pentru a urmări în mod selectiv evenimentele MMA amatoare la discreția lor?

Dacă guvernul caută cealaltă metodă, deoarece acum sunt în regulă cu MMA de amatori, se ocupă de asta în mod greșit. Nu există niciun motiv pentru care amatorii MMA nu poate fi legalizat în Ontario, precum și guvernul poate selecta pentru a se conforma fie cu modelul BC, designul Saskatchewan sau să -și croiască propria cale. Până la acest lucru, cei care participă la sport, iau un joc de noroc cu privire la faptul că autoritățile vor căuta să aplice scrisoarea legii.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Au fost deraiate campionatele canadiene de amatori MMA? 10 februarie 2014
De ce artele marțiale mixte amatori rămân ilegale în Ontariojune 17, 2013 „Legea MMA amatoare”
Legislația consecințelor neintenționate – evenimentele MMA amatoare acum ilegale, fiind închise în Canada 21 iunie 2013 în „Legea MMA amatoare”

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.