Îmi doresc o waffle miercuri

mulțumită miercuri! Exact cum te simți astăzi?

M -am simțit bine, totuși m -am făcut să nu alerg de când genunchiul meu s -a simțit un pic dureros după 3 mileri de ieri. În schimb, am făcut pachetul de 6 săptămâni al lui Jillian, precum și voi merge la yoga! In cele din urma. Am evitat-o, însă este unul dintre mini-jocurile mele pentru săptămână, precum și cel mai bine după ce am terminat cu această publicare
Cele mai noi videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Exact cum să te pregătești să alergi. sugestii despre ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
06:05

Trăi
00:00
08:21
05:34

Din moment ce este miercuri waffle …

Am avut napolitane cu PB, precum și banane, pe unul, precum și sirop SF pe lateral.

Plus o cafea înghețată. Această cafea pe care o avem cel mai bine acum este uimitoare! Trebuie să -l scot în jos înainte de a ajunge la yoga, astfel încât să nu fiu pedepsit.

Îmi doresc să am mult mai multe napolitane – acestea au fost ultimele mele două. Nu vă deranjați că limbă se strecoară pe farfuria pe care o mâncam singur.

Ce vrei? Doar pentru distracție – dacă s -ar putea să mergeți oriunde în acest weekend, unde ați merge?

Îmi doresc să merg în Insulele Cayman, deoarece am o poftă de snorkeling distractiv! Un cuplu pe care l -am mulțumit în Curacao a declarat că trebuie să snorkel acolo, deoarece este cel mai bun!

(sursă)

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.