Beneficiile exercițiului de dimineață, precum și exact cum să -l faci cu adevărat

Exercițiul de dimineață este o metodă excelentă pentru a începe ziua. Cu toate acestea, în timp ce există unii oameni care deschid ochii total treaz, precum și pregătiți să abordeze dimineața lor, pentru mulți dintre noi, trezirea este o luptă constantă cu butonul Snooze. De asemenea, dacă nu te toamna sub umbrela „Persoana de dimineață”, să te trezești devreme pentru a lovi sala de sport sau pentru a alege o alergare poate părea aproape imposibil.

Dar nu trebuie să fie! Cu câteva mici schimbări, orice individ poate face din exercițiul de dimineață un obicei – chiar dacă nu sunteți o persoană de dimineață.

De ce să faci exerciții dimineața?

Există o serie de beneficii pentru a lucra dimineața – inclusiv că, mai devreme în ziua în care exercitați, cu atât este mult mai probabil să o faceți cu adevărat. Pe măsură ce ziua continuă, poate fi simplu să descoperi scuze pentru a evita un antrenament. „S -ar putea să fiți obosit la sfârșitul zilei sau ziua poate să funcționeze mult timp, deoarece lucrurile apar, precum și toate neașteptate, nu aveți timp să [lucrați]”, state Star Trainer, precum și ambasadorul lui Fitbit, Harley Pasternak. „Și este o scuză pentru tine să nu o faci des atunci când o lași până la sfârșitul zilei.”

Dar dacă vă rutați antrenamentul pentru primul lucru dimineața, se face înainte de a intra în orice tip de obstacole în timpul zilei (cum ar fi o zi lungă la serviciu sau planuri spontane cu prietenii) care vă pot împiedica să vă rezolvați. „Dacă aveți un program extrem de agitat, nu există nicio scuză [pentru a evita un antrenament] dacă aveți grijă de starea dvs. fizică înainte de începerea zilei”, afirmă Pasternak.

Și nu numai că exercițiile de dimineață vă ajută să vă obțineți nevoile de fitness fizic din metodă din timp, dar, de asemenea, vă poate ajuta să îmbunătățiți energia, să stimulați concentrarea, precum și concentrarea, precum și să îmbunătățiți starea de spirit – toate acestea vă vor stabili pentru un mai fericit , mai sănătoasă, precum și o zi cu mult mai mare de succes.

Sfaturi pentru a vă ridica, precum și pentru a vă rezolva

În mod clar, există unele avantaje majore pentru antrenamentele AM. Cu toate acestea, dacă te străduiești să mergi dimineața, exact cum poți face ca dimineața să -și facă un obicei?

Practicați o igienă excelentă a somnului. Lucrul eficient dimineața începe cu adevărat cu o seară înainte. „Lucrul la cantitatea dvs., precum și la o calitate înaltă a somnului va ajuta”, afirmă Pasternak.

Dacă doriți să faceți antrenamentele de dimineață un obicei, aveți nevoie să faceți un obișnuință de a practica o igienă excelentă a somnului. Îndepărtați -vă telefonul mobil, tableta, laptopul, precum și alte electronice cu cel puțin o oră înainte de culcare (lumina albastră emisă de pe ecrane poate suprima producția de melatonină, de asemenea, înțeleasă ca hormonul de somn). Pășește -ți timpul de culcare pentru a te asigura că ai cel puțin opt ore de somn. Somnul mult mai de înaltă calitate pe care îl obțineți în fiecare noapte, cu atât mai ușor va fi să vă treziți în fiecare dimineață, să vă lăsați pantofii, precum și să vă abordați antrenamentele.

Planifica. Cel mai bun moment pentru a vă planifica antrenamentul de dimineață nu este când alarma se stinge dimineața. Dacă doriți să faceți exercitarea unei părți de rutină din rutina de dimineață, trebuie să planificați înainte. „Trebuie să știi: Care este planul meu? Exact cât de multe zile ale săptămânii voi fi activă? ” State Pasternak. „O să fac exerciții fizice de rezistență în fiecare zi? Dacă da, exact cum voi împărți părțile corpului meu? O să merg pe jos în fiecare dimineață, precum și dacă da, exact cât de mulți pași, precum și exact cum mă dezvolt pe asta? ”

Planificarea cum, unde, precum și atunci când veți face exerciții în dezvoltare vă va oferi mai puțin să credeți despre dimineața – ceea ce va face mult mai ușor să vă derulați din pat, precum și să ajungeți la antrenamentul dvs.

Faceți -l cât mai simplu să vă ridicați, precum și să mergeți. Dacă trebuie să sari cu o mulțime de cercuri pentru a face exerciții dimineața, cu atât este mai puțin probabil să te ridici cu adevărat la fel de bine. Așadar, dacă doriți să stimulați probabilitatea de a lucra dimineața, aveți nevoie să faceți cât mai simplu să vă ridicați, precum și să vă mutați.

Pune -ți hainele de antrenament cu o seară înainte. Setați -vă aparatul de cafea pe un cronometru, astfel încât să aveți o ceașcă proaspătă de cafea imediat ce vă ridicați. Dacă faceți un antrenament la domiciliu, faceți videoclipul, precum și pregătiți să mergeți.

Ideea este că, dacă descoperi deja că este dificil să te trezești, precum și să faci exerciții ideale, trebuie să elimini cât mai multe alte dificultăți în cumpărare pentru a -l face un obicei.

Începe mic. S -ar putea să fii tentat să fii ambițios cu antrenamentele tale de dimineață. Cu toate acestea, dacă nu sunteți în rutina de a face exerciții fizice dimineața (sau de a face exerciții fizice), treziți -vă la fel de mult pe șase mile sau ridicat timp de o oră se poate simți copleșitor – și faceți mult mai probabil să vă opriți Alarma ta, precum și întoarce -te la somn. „Asigurați -vă că nu este la fel de bine considerabil pentru o plecare decât ceea ce faceți în prezent”, afirmă Pasternak. „Deci, dacă sunteți sedentar, nu vă spuneți:„ O să fac o clasa de spin Class Cinci dimineața pe săptămână. ”

În schimb, începe mic. De exemplu, dacă suntețiDoar să începi cu exercițiile de dimineață, poate că începi să te trezești și să faci un antrenament de mers pe jos câteva zile pe săptămână. Apoi, atunci când ați stabilit bine acest obicei, vă puteți spori viteza la un jog. Pe lângă faptul că atunci când sunteți în mod regulat jogging câteva dimineți pe săptămână, puteți să vă sporiți încet kilometrajul până când vă treziți, precum și alergați câțiva kilometri la o întindere.

Obiceiurile necesită timp pentru a se forma. Cu exerciții de dimineață, dacă încercați să faceți la fel de mult, la fel de repede, vă puteți arunca – așa că începeți puțin, precum și să lucrați la metoda dvs. la fel de mult ca antrenamentele mult mai intense.

Faceți antrenamentelor de dimineață o parte din rutina dvs. A intra în rutina exercițiului de dimineață poate fi greu. Cu toate acestea, cu aceste sfaturi, vă puteți transforma diminețile, precum și pentru a face antrenamentele AM o parte de rutină a rutinei dvs. – chiar dacă nu vă gândiți la dvs. o persoană de dimineață.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Deanna Debara

Deanna Debara este o scriitoare independentă cu sediul în Portland, OR. Ea acoperă o mare varietate de subiecte de wellness, inclusiv fitness, nutriție, relații, precum și sănătate mintală. Munca ei a apărut pe Greatist, Sănătatea bărbaților, Ravishly, The Fix, Ce este grozav de Shoppe de Vitamine, precum și mai multe.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.